Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért bántanak azért, mert...

Miért bántanak azért, mert otthon ülők mindig?

Figyelt kérdés

10 éves korom körül vannak emlékeim, hogy el voltam valahol, például a strandom, azóta nincsenek ilyen emlékeim.

Igaz, nincsenek barátaim, kimaradtam mindenből, és azt is tudom, hogy ezen már nem tudok változtatni, és a helyzet már nem fog változni, beletörődtem.

Ennek ellenére ahelyett, hogy a családtagjaim és a munkahelyemen a kollégáim békén hagynának, állandóan ezt kötik az orromra, mintha bajt csinálnék azzal, hogy otthon ülök.

Nem értem. Nem mindenki lehet partiarc.

22/F

2017. júl. 22. 17:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

#20 :DDDDD pedig olyan cuki, ahogy kapálózik "jajjvegyenmáészrevalaki" a szánalmas kispolgári létből, jól felfújja magát, szíddfelbegyemasokvizet, és vörös fejjel üti a billentyűket, hátha úgy jobban fáj nekem :D szegénykének annyira nincs élete, hogy az enyémmel kell foglalkozzon.

Ilyenkor érzem azt hogy Nietzsche mégse volt olyan hülye, amikor kitalálta az übermensch elméletet...

2017. júl. 22. 22:51
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésről meg csak annyit, hogy azért bántanak, mert egyrészt sok a rosszindulatú ember, akik azt élvezik, és az élteti őket, hogy másoknak beszólogatnak. Az ilyeneket hívhatjuk tényleg szánalmasaknak. A másik, ha valakinek eltér a viselkedése a társadalmi normáktól. Márpedig, ha az ember folyton a négy fal között van, az bizony eltér, és ez remek alkalom a már említett nyomorékoknak, hogy kiélhessék magukat. Most nem a családtagjaidra értem :D

Ők lehet, hogy csak azért tttssseszegetnek, mert ki akarnak lökni ebből az állapotból. Ergó jót akarnak, csak rosszul teszik.

De a lényeg, hogy ezen esetek többségében lelki betegségek is felmerülnek. A hangsúly a betegségen van.

Ezek annál komplexebb dolgok, mintsem itt egy megoldást jelentő válaszra bukkanj. Minden ember esete egyedi.

Annyit viszont megjegyezhetek, hogy 22 évesen ugyan ne törődj már bele semmibe!

2017. júl. 22. 23:24
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezen csak te változtathatsz, ha akarsz. Ha viszont így is jól megvagy, akkor meg ne törődj a "kritikusokkal" , ne reagálj a kötekedésre, idővel megunják.
2017. júl. 23. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!