Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért bántanak azért, mert...

Miért bántanak azért, mert otthon ülők mindig?

Figyelt kérdés

10 éves korom körül vannak emlékeim, hogy el voltam valahol, például a strandom, azóta nincsenek ilyen emlékeim.

Igaz, nincsenek barátaim, kimaradtam mindenből, és azt is tudom, hogy ezen már nem tudok változtatni, és a helyzet már nem fog változni, beletörődtem.

Ennek ellenére ahelyett, hogy a családtagjaim és a munkahelyemen a kollégáim békén hagynának, állandóan ezt kötik az orromra, mintha bajt csinálnék azzal, hogy otthon ülök.

Nem értem. Nem mindenki lehet partiarc.

22/F

2017. júl. 22. 17:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%
#10 felőlem azt csinálsz amit akarsz, csak akkor ne csodálkozz, ha az értelmesebb réteg legalja takony prolinak tart, köztük én is. Újból kaptad a mínuszt.
2017. júl. 22. 18:26
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Te most komolyan azthiszed hogy számiit valamit az, hogy Te itt minuszozol? Nyomj erre is ha erre elégülsz...

Proliságba meg nem megyek bele, mert szerintem az eleg proliság, hogy.nyomorogsz azért mert xarba vesznek az emberek, amiert Te a tarsadalmat szidod, es meg istenként is hiszed magad azért, mert itt nyomkodod a minuszokat... mintha számítana valamit... tudom Neked igen, mert azt hiszed vagy valaki, de el kell keserítselek nem, nem vagy senki.... es senki is maradsz 😁

Ja es tisztában vagyok vele, hogy az összes lúzer nyomogatja lefele, de szerencsére nekem ettől nem lesz xarabb az életem, ti meg ámítjátok magatokat, hogy most bosszút állhattatok.... szánalom a köbön... 😂

2017. júl. 22. 18:36
 13/23 anonim ***** válasza:
96%

"Te most komolyan azthiszed hogy számiit valamit az, hogy Te itt minuszozol? Nyomj erre is ha erre elégülsz..."

Legalább ennyi eredménye legyen a mizantróp vergődésednek. Szerepeltél egy jót, megkaptad az érte járó piros kezet, megvolt a 10 perc hírnév, öcsigyerek, mehetsz haza.

"Proliságba meg nem megyek bele, mert szerintem az eleg proliság, hogy.nyomorogsz..."

Ha jól láttam, aranyapám, te ugrottál két lábbal a kérdésre, és kezdted el fröcskölődve szidni az introvertáltakat, az ember azt hinné rólad, hogy biopont reggeliztél, úgy habzik a szájad. Ezek után mit vársz, hülyegyerek? Dícséretet?

"azért mert xarba vesznek az emberek, amiert Te a tarsadalmat szidod, es meg istenként is hiszed magad azért, mert itt nyomkodod a minuszokat"

Nagyon szép eszmefuttatás, aranyapám, a gond ott kezdődik, hogy semmi köze a valósághoz.

A társadalmat mindig is a gondolkodó, értelmes, értékteremtő réteg vitte előre, nekik köszönheted, hogy egyáltalán VAN még társadalom, van élelmed, van interneted hogy apuka pénzén trollkodhass és köpkölődhess, és nem kell egy káosz anarchiában tengődnöd. De neked úgyis hiába magyarázom, a légüres fejedbe úgyse férnek bele az alkoholnál meg az éjjelnappalbudapestnél bonyolultabb összefüggések.

Ám örülök hogy ennyire felhúzott az, hogy piros kezet adtam :) adok még egyet, hátha agyvérzést is kapsz.

"tudom Neked igen, mert azt hiszed vagy valaki, de el kell keserítselek nem, nem vagy senki.... es senki is maradsz "

Hú de nagy szavak egy nólifer pronyó failtrolltól, azta :DDD

Ha annyira az Élet Császára lennél, mint aminek itt előadod magad, nem a GYK-n keresnél önigazolást arra, hogy te létezel, hogy VAGY. Mert alapjáraton a lőtéri kutyát nem érdekled, annyira szarba se vesz téged senki.

"de szerencsére nekem ettől nem lesz xarabb az életem, ti meg ámítjátok magatokat, hogy most bosszút állhattatok.... szánalom a köbön..."

Ennél szarabb már tényleg nem. Max. majd akkor, ha félévkor megbuksz matekból, és apuka kiköti a netedet. Valaki valahol nagyokat kacag most rajtad, jobb ha tudod.

És természetesen kaptad ismét a mínuszt.

2017. júl. 22. 18:46
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Igazából nem erdekelsz... luzer... röviden tömören... és meg mindig nem érdekel a piros kezed... vergődhetsz rajta regggelig is... sőt még irok alá, hogy minél több helyen kitudd élvezni magad, es hidd azt, higy letettél valamit az asztalra... 😂😂
2017. júl. 22. 18:48
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Amig Te rinyálsz, en röhögök...😁 nyomod erre is a minuszt? Légyszi... 😁
2017. júl. 22. 18:51
 16/23 anonim ***** válasza:
55%

Azért, mert nem bírják ki hogy ne törődjenek más dolgaival. Muszáj ítélkezniük fölötted, az egójuknak kell a megerősítés hogy ők jobbak nálad, és ha beszólnak neked attól tényleg jobb nekik, mert ők jobbnak érzik magukat melletted. Ennyi az egész, csak egójukat erősítik meg általad.

De látod, a te életed annyira érdekes számukra hogy mindig veled foglalkoznak, pedig csak otthon ülsz.

2017. júl. 22. 19:10
 17/23 anonim ***** válasza:
34%
15-ös: Te pedig örülhetnél annak, hogy egy értelmesebb ember arra vette a fáradtságot hogy ki oktassa az agyhalott pofád. Egyébként biztos vagyok benne, hogy cigány vagy.
2017. júl. 22. 19:15
 18/23 anonim ***** válasza:
20%
Cigány hát....😁
2017. júl. 22. 19:38
 19/23 anonim ***** válasza:
39%

"Igazából nem erdekelsz... luzer... röviden tömören... és meg mindig nem érdekel a piros kezed..."

Aha, azért pattogsz már itt nekem órák óta mint egy zárlatos Bíró Ica. De azért mókás ahogy folyamat segget csinálsz itt a szádból :D kérlek hisztikézz még egy sort, a televízióban úgysincs semmi érdekes.

"sőt még irok alá, hogy minél több helyen kitudd élvezni magad, es hidd azt, higy letettél valamit az asztalra..."

Hajrá, aranyapám, hivatásos bohócnak még szükségből úgy-ahogy elmész. Itten bazinagy jogállam van minálunk, úgy csinálsz hülyét magadból, ahogy az neked jólesik.

"Amig Te rinyálsz, en röhögök..."

Aha. Je. Csak vigyázz, szét ne durranj a nagy erőlködésben mert csupa szar lesz itt minden...

Kaptad sorban a mínuszokat, ostoba növény.

2017. júl. 22. 20:52
 20/23 anonim ***** válasza:
19-es. Ne etesd már a troll-t nem látod, hogy éhes a szerencsétlen. :D
2017. júl. 22. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!