Van itt olyan, aki szívesen barátkozik, és nem tűnik el egy hónap után? (A korom, nemem priviben elárulom)
Figyelt kérdés
2017. júl. 19. 18:59
11/31 anonim válasza:
Én is szívesen beszélgetek veled
12/31 anonim válasza:
# 10
Pedig sokan csinálják ezt a szó nélküli eltűnést. Rám írnak, válaszolok neki teljesen normálisan majd ennyi is volt. További reakció már nem érkezik.
Illetve nekem volt olyan, hogy itt gyk-n beszéltünk, aztán átmentünk Facebookra, ott hetekig dumáltunk, nagyon sok minden szóba jött, már terveztük a közös találkát aztán egyszer csak szó nélkül letiltott, és ennyi volt. Még a gyk profilját is töröltette, így oda se tudtam neki írni...
13/31 anonim válasza:
Engem az húz fel, mikor valaki nem ténylegesen barátkozni szeretne, hanem az üres idejét eltölteni valakivel, hogy vészelje át valahogy, aztán gondol egyet, valaki közli, hogy sajnálja, de nem csinálja tovább, valaki pedig csak elfelejt visszaírni.
14/31 anonim válasza:
#10 - Egy szóval sem mondtam, hogy nem küldök választ egy "bocs, messze laksz" szöveggel.
Jut eszembe, egy kérdés volt: ismerkednék, most költöztem ide. Megörültem, mert én meg pont ott lakok, ráírok, semmi. Írok mégegyszer, semmi. Írok a kérdés alá is: semmi. Ez miért írta ki a kérdést, ha nem unalomból?
15/31 anonim válasza:
Mondjuk sokáig én sem szoktam itt gyk-n beszélgetni valakivel. Ha pár nap után nem jutunk el odáig, hogy Facebookon bejelöljük egymást, és ott beszéljünk tovább ( itt gyk-n amúgy is borzasztó chatelni ), akkor részemről veszett fejsze nyele. Nyilván szeretem tudni, hogy egyáltalán kivel beszélek, meg hogy néz ki.
16/31 anonim válasza:
Nekem van több olyan ismerősöm is akikkel évek óta beszélgetünk neten valamilyen formában. Levelezés szintjén pár hetente levélváltás van. De 1-2 évig megy a napi szintű kommunikáció is. De lehet csak én vagyok mázlista és jó emberekbe futottam bele :)
17/31 anonim válasza:
ha csaj vagy és fejér vagy pest megyei akkor írj rám, ha van kedved haverkodni.
19/31 anonim válasza:
Ha gondolod írj, ha van közös téma, akkor akár kortól független is szívesen beszélgetek hosszú távon is, van pár ember akivel régebb óta tartjuk a kapcsolatot levelezgetve, de mindig szeretek új ebereket megismerni. :)
20/31 anonim válasza:
Nekem is írhatsz ha gondolod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!