Kezdek nagyon rosszul lenni!?
Abból indultam ki amit Anthony Hopkins mondott: NEVER GIVE UP.
Nem is nagyon nyitsz, írod. Akkor mit akarsz? Nekem a barátaimnak már mind gyereke van/házasok, nem egy magányos farkassal társalognak a legszívesebben, aki mesél a hajmeresztő külföldi és belföldi kalandjairól, hanem a pelenkák minőségéről, közös babázásról, fogzásról kéne társalogni. én legfeljebb vicces fura nagybácsi vagyok.
Akárhányszor lecsap az élet, annyiszor fel kell állni. Csak az elmúlt hónapban:külföldi munkabaleset,szerződés nélkül dolgoztattak, a ehicet nem vette figyelembe a kórház,kiküldtek egy többezer eurós számlát. Azon kívül lehet műteni is kell.+betegség a családban(ami részben lehet az én hibám, emiatt kerülget az őrület), az ember minden nap örüljön, hogy egészséges! Megölték egy elég közeli barátom. Nem tudom feldolgozni.
Érezd jól magad egyedül, akkor vonzó leszel mások számára. Tudom, hogy k_rvanehéz, de már túl vagyok rajta.
Soha nem volt senkim, csak fellángoló villámkapcsolatok.mondjuk én már 27 vagyok.
A családdal nehéz. A szüleink mindig a szüleink lesznek,ha törik-szakad minden, ott lesznek.
nem tudom mit mondjak, ha akarsz, kérdezz.
Mindenesetre 23évesen....ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!