Nincs kivel beszélnem, más is egyedül van?
Figyelt kérdés
Nemrég szakítottunk párommal, több mint két évig voltunk együtt és azon kaptam magam, hogy egyedül vagyok és nem tudok senkivel sem beszélni. Van pár barátnőm de ők a barátjukkal vannak elfoglalva és csak néha találkozok velük vagy beszélünk. Teljesen egyedül maradtam. Kérdésem az lenne, hogy aki ebben a cipőben járt esetleg jár, hogy lépett túl rajta?2017. júl. 12. 22:29
11/13 anonim válasza:
Pedig az jó dolog,ha van hobbid.:)
Akkor tényleg azt tudom tanácsolni,hogy találj egyet!
13/13 anonim válasza:
Azt tudom neked tanácsolni, hogy egy szabad délutánodon, vagy estéden ülj le és gondold át, hogy mit szeretsz csinálni . Írj le ebből 10-et vagy amennyit akarsz és minden nap csinálj meg egyet. (Pl.: venni egy hosszú fürdőt, és egész este a kádba lenni, zenét hallgatni és rá hangosan énekelni, táncolni, stb.) Remélem tudtam segíteni! Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!