Nincs kivel beszélnem, más is egyedül van?
Ilyenkor egyedül is kell lenni, hogy csak magaddal törődj, meg ha lehet, barátkozz normális emberekkel...
Esetleg itt is írhatsz privatot ha csak valakire rá akarod önteni, ami felgyülemlett
egyedül vagyok, de nem vagyok magányos szerencsére :)
ha szeretnéd beszélgetek veled, leírhatod mi volt
Nekem sokkal jobb.
Mindig is magány, egyedüllét, már belejöttem.
Tele vagyok energiával, pörgök, agyalok, melózok, hobbi, st csak nincs kivel megosztani.
Ki lehet bírni 70 évet így is.
Én már elég régen szakítottam egy exemmel, azóta 2 barátnőm is volt, mégis nehéz túllépnem, nem vagyok rosszul, csak sokszor eszembe jut... ha szeretnél, akkor szívesen beszélgetek. :)
18/F
Nekem is volt már hasonló időszak az életemben.Én ilyenkor keresek valami olyan elfoglaltságot,amit szívesen csinálok,így elterelem a gondolataimat a rossz dolgokról.
Amúgy ha szeretnél beszélgetni,én is szívesen itt vagyok.:)
Nagyon köszönöm, hogy ennyien válaszoltatok ilyen hamar! :)
Barátnőimet nem szívesen terhelném tovább, így is úgy érzem nagyon rájuk akaszkodtam, és szerintem elég volt nekik.. :D
Voltak hobbijaim; olvastam és rajzoltam. De egy darab könyvet nem olvastam amint összejöttem exemmel. Lehet ez is a bajom, nem tudom mit kezdjek magammal, ma már egy hobbim sincs, csak úgy vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!