Hogyan rázzam le az unokatesómat?
Figyelt kérdés
Az unokatesóm is velem egy idős,14 évesek vagyunk.Ő is fiu.Egyfojtába jön meg követ és nagyon idegesít mert az az agresszív értetlen fajta.Mindig akar alamit csinálni de nem lehet vele semmit mert ahogy mondtam komolytalan.Az anyja is egyfojtába rám akarja sózni mert hogy ,,unatkozik" .De engem meg ő untat.Le akarom valahogy rázni.Próbáltam már hogy nem figyelek rá,de nem jött be.Segítsetek kérlek,hogyan tudnám lekoptatni?2017. júl. 7. 20:54
1/3 anonim válasza:
Szerintem kezdd el tanulmányozni a magyar helyesírás szabályait.
Ő le fog kopni hamar, te meg legalább megtanulsz helyesen írni.
"egyfojtába" = egyfolytában.
2/3 anonim válasza:
hát ha sose voltatok jóban, meg nem egy a stílusotok, érdeklődési körötök, akkor nem fogtok kijönni egymással, hiába erőltetik rád. Egy helyen laktok?
még időben menj el a haverjaiddal valamerre és őt ne hívd és akkor nem kell vele lenned...mondjuk, ha kisebb faluban laktok, ez nehezebben megoldható
3/3 A kérdező kommentje:
Az elsőnek:
Nem a helyesírás most a lényeg!
Másodiknak:
Hát az a helyzet hogy még ha haverokkal is elmegyek akkor is jön szépen utánam.
2017. júl. 8. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!