Hogyan rázzam le a legjobb barátnőmet?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm kikezdett az exemmel, engem pedig ez zavar. Már mondtam neki, de csak értetlenkedett, egy kis időre megszakította a kapcsolatot vele, de most megint folyton együtt vannak (előlem próbálja titkolni, de rájöttem). Nincs nekem erre szükségem, de tovább folytatni azt sem, hogy regéljem neki, hogy engem ez miért zavar. Kicsit meg is undorodtam tőle, úgyhogy a fene megette az egészet. Hogyan rázzam le szolidan, de hatásosan? Azt sem akarom, hogy a fiúval arról beszélgessenek, hogy én mennyire féltékeny vagyok, csak az kell, hogy békén hagyjon.2017. márc. 11. 21:32
1/2 anonim válasza:
Úgyis arról beszélgetnek, amiről akarnak, arra nincs ráhatásod. Ha "szakítani" akarsz vele, akkor mondd el neki, hogy nem akarsz vele találkozni ezért és ezért, játszmákba fölösleges belemenni.
2/2 anonim válasza:
En sose ertem ra talalkozni, azokon a ritka alkalmakon sem. Meg alig beszeltem vele. Sise kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!