Aki nagyon magányos az előbb vagy utobb öngyilkos lesz?
Figyelt kérdés
2017. júl. 7. 13:36
1/11 anonim válasza:
jó esetben nem
túl lehet jutni rajta, ha tesz érte az ember
2/11 anonim válasza:
Nem. Sok magányos ember van, de viszonylag kevés lesz öngyilkos. Ráadásul a sikeres öngyilok egy végleges állapotot okoz, a magány múlandó.
3/11 anonim válasza:
Emberfüggö,hogy ki tudja elfogadni.
De ez sok minden máson is mullik.
4/11 anonim válasza:
Miért lenne öngyi? Nem kell a magányt tragédiaként megélni.
Nekem volt olyan élettársam, aki után a magány ezerszer jobb. Nézőpont kérdése. ;)
5/11 anonim válasza:
Az előbb vagy utóbb rájön, hogy saját maga alakította ki azt az állapotot. Tehát változtatni is tud rajta, ha elhatározta, hogy véget vet ezen időszaknak az élete helyett.
7/11 anonim válasza:
Én még itt vagyok. És nem is szándékozok öngyi lenni.
8/11 anonim válasza:
Néha eszembe jut, de nem hiszem, hogy megtenném.
10/11 anonim válasza:
Nem maga a magány inkább a kudarc / sikertelenség / jövőtlenség / kilátástalanság az ami az embereket erre ráveszi.
A férfiak inkább hajlamosak rá, állítólag mert a nők szociálisabbak és inkább kérnek segítséget. Kiterjedtebb a baráti hálójuk is. A férfiak főleg nagyobb veszteség után hajlamosak lehetnek. Pl válás, anyagi csőd....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!