Amikor már nincs kihez fordulni. Akkor marad a nyilvánosság, az internet? Akik elbújva élnek, hogyan élik túl? Szorongó, zárkózott 26/L vagyok már rég lemondtam róla, hogy barátaim legyenek. Csalódás, veszteség, betegség, pszichiátria, gyógyszerek.
Amikor tudod,hogy a családod tehet róla!Pár szalmaszál maradt...FESTÉS-SZOBROK-ÍRÁS.Úgy érzed a gondolataim megérnek egy őszinte e-mailt/kommentet?Élc,rosszindulat nélkül.
Még várok

Szia!
Ha gondolod, nekem leírhatod, mi történt. Láttam már ezt-azt, hátha tudok olyat írni, ami feldobja a napod.

Vártam és számítottam ítélkező kommentekre.Azt hiszem egy hosszú távú, egészséges baráti illetve párkapcsolati viszony az emberek életének része kell ,hogy legyen.A pozitivumok az életemben a fent említett szalmaszálak, ugyanis festek és rajzolok mióta az eszemet tudom. A képeim és a szobraim is igaz melankolikusak, furcsák de a művészet önkifejezés is.Emellett írok főként verseket, az öltözködésem goth volt kb 22 éves koromig mára letisztult sötét, fekete ruhákban járok. De ez az hiszem örökké megmarad.
A családom , róla csak privátban szeretnék beszélni annak akit érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!