Más is van úgy hogy arra vágyik hogy teljesen egyedül legyen pár órára?
Figyelt kérdés
Néha kicsit depisnek éreztem magam (talán a suli miatt) és most hogy szünet van, egy csomó időt egyedül tölthetek. És úgy érzem most úgy egy csomó nyomás feloldódott bennem. Elkezdtem a blogom, és úgy érzem, csak most találtam úgy igazán magamra. Probléma ez?2017. júl. 5. 12:12
11/12 anonim válasza:
Szerintem nem benned van a hiba. Igenis kell az embereknek havonta két-három nap - vagy személyiségtől függően kevesebb/több, - amikor magára csukja az ajtót, senki nincs a közelében, nem végez zavaró repülést, nem kombinál, nem variál, nem tervez, nem szervez, nem beszél, nem zörög, és a legjobb, ha ott sincs fizikailag, "kirángat a falból minden kanócot", kkapcsol minden csengő-bongó vacakot és ha úgy van kedve, élvezi a magányt, a csendet. Minden embernek szüksége van reggelente is egy ilyen időszakra, csak az sokkal rövidebb, mint ez a "nagy generál", - de kell idő, hogy az ember "bootoljon", rendezze a gondolatait, számvetést csináljon magáról és a környezetéről, átgondoljon, szortírozzon, megtervezzen, rendezzen kisebb-nagyobb dolgokat a kis agyában, "ki kell takarítani" időközönként, mert idővel meghülyül mindenki, ha ezeket rendszeresen elmulasztja. Én beszéltem erről a Párommal és Ő is belátta, hogy ez nem egy eltúlzott, a valóságtól elrugaszkodott igényem, tehát úgy intézi az ügyeit, hogy jusson ilyesmire időm. Az időt Ő válassza meg, de arra mindig ügyel, hogy legyen 2-4 napom "üresben".
12/12 anonim válasza:
Én nagyon gyakran vágyok rá! Csak sajnos ritkán van olyan, hogy teljesen egyedül lehetek. Szerintem az emberek nagy többségének van szüksége - kinek több, kinek kevesebb - egyedüllétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!