Az intelligencia egy italmeghívásban mérhető?
Akkor csak leírom a legutóbbi randimat. Már eleve úgy mentem oda, hogy nem. Nem lesz ebből kapcsolat. Meg volt rá a jó okom. Meg is írtam a pasinak, ő erősködött, hogy mindenképp találkozzunk, szeretne megismerni, meg szakmai kérdése is lenne. Rendben, elmegyek, szeretek idegenekkel megismerkedni, beszélgetni, meg hátha segíteni is tudok neki. Meghív, igyunk valamit. Na, itt kezdtem bajban lenni. A teát nem szeretem, az édes üdítőket nem szeretem, kávéhoz késő volt, alkoholt nem iszom randin, az ujjaimat morzsolgatva meg mégsem ülhetek vele szemben, amíg ő kávézik, meg sütit eszik (azt sem szeretem). Kizárásos alapon kértem egy kis üveg vizet. Hát, nevezz megélhetési prostinak, de elfogadtam. Ha neki nem ért meg 200 forintot, hogy másfél órán át hallgattam az élettörténetét, akkor így járt.
Egy időben sokat randiztam, de esküszöm neked, hogy egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy azért találkozom bárkivel, hogy megigyak egy potya kávét (és aztán este ne tudjak elaludni).
Nekem már az is gáz, hogy alkoholt ittatok a randin, de gondolom, ez valami szórakozóhelyen történt. Nem ott kell ismerkedni. Ennyi.
Még csak fél órája nézelődom ma az oldalon, de már a második baromsagodba futottam bele, vagyis gondolom mindkettő te vagy.
Rohadt unalmas, és fárasztó vagy öreg.
Menj el ku-vázni, engedd ki a fáradt gőzt, mert szánalom, amit eloadsz.
Durci vagy mert meghívtál egy csaj valamire, az meg nem tette szét a lábát.
Azt hitted hogy egy italmeghívás elfogadása egyenlő a qrással? Hány éves vagy 13?
Dehogy amiatt durci. A kérdező nőgyűlölő ami az életbeli kudarcainak kivetülése és a nagyfokú frusztráltság levezetése. Több mint egy éve írja ki ezeket a kérdéseket és havonta legalább kétszer kitiltják a rendkívül soviniszta és provokatív monológjai miatt, de mindig visszatér és megpróbálja bizonyítani hogy bárki aki ellent mond neki az csak egy kitartott nő lehet akinek semmi dolga.
Ugyanezeket a nőket bűnözőknek akar nyilvánítani és megalázni csak azért mert őt a csóri gyári munkást elutasítják, hiszen szerinte egy szép nő csak gazdag férfi mellett lehet. További problémája hogy egy nő sem fekszik alá csettintésre, hanem kommunikálni kellene velük amire ő nem képes. Így háborút indított a szép nők ellen és itt próbál követőket toborozni míg megint ki nem tiltják.
Amúgy érdekességként megjegyzem hogy pár hete fognak el egy férfit a talán román határon aki az ISIS-hez akart csatlakozni. Azóta figyelték mióta ezen az oldalon toborzott követőket és nyomta a terrorista propagandát. Hátha a kérdezőt is egyszer elviszik a kékek amiatt amit itt művel.
Az nem kihasználás, ha te felajánlod, hogy meghívod egy italra, ő meg elfogadja.
Az lenne a kihasználás, ha azt mondanád neki, hogy "figyelj szivi, kapsz tőlem egy whisky kólát és cserébe majd később lepippantasz a vécében, jó?" és ő azt mondja, hogy jó, de aztán az ital elfogyasztása után nem hajlandó teljesíteni az ő részét.
Na az kihasználás lenne.
De nyilván itt nem ez a helyzet áll fent.
Te lehet, hogy azért veszed neki az italt, mert cserébe vársz valamit, de ő meg azt gondolja, hogy egyszerű kedvességből veszed neki, amit meg nyilván nem is kell viszonozni.
Szóval magadat húzod csőbe, nem a nők teszik ezt veled.
"-Ki kötelez téged arra, hogy piát vegyél egy csajnak?
-Nem kötelez senki"
Innentől kezdve minden amit írsz, az alaptalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!