Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az intelligencia egy italmeghí...

Az intelligencia egy italmeghívásban mérhető?

Figyelt kérdés
Azt nyilatkozta egy 25 éves nő, hogy például egy whisky kóla 1200 ft-os kifizetése is a férfi intelligencia része és ez nem kihasználás a nők részéről. Sok ember nem látja át ezeket a dolgokat. Ez egy kialakult társadalmi szokás, hogy igazat kell adni a nőknek és hogy ők például ilyen esetben, egy diszkó alkalmával előnyt élveznek. De az alaptörvények szerint minden ember egyenlő és egyenjogúság van manapság. Az sehol nincs leírva, hogy a férfinek kell előre fizetnie. Ahogy az sem, hogy bizonyos nők a pénz alapján választanak partnert. Mégis bevett szokás, hogy természetesnek veszik sokan, hogy a férfiak istápolják őket. Az inteligencia az etikett része. Hol van az leírva az etikettben, vagy bárhol, hogy a férfinak kell előre fizetnie? De annak ellenére, hogy sehol, mégis ők fizetnek és ezt kihasználják. Az inteligenciának semmi köze a pénzhez. Az a szavakban és tettekben nyilvánul meg. Ez semmi más, csak burkolt kihasználás, lefedve jópofán. Könnyen vannak a nők, mert nem nekik kell fizetniük. A férfi szeretethiányos mondjuk, vagy akár csupán szeretne valamit egy nőtől. Nyilván meghívja a nőt, aki ezt kihasználja.(Már amelyik nem hivattatja meg magát) De mire kiderül, hogy köztük nem lesz semmi a továbbiakban, addigra a férfi kifizetett 1200 vagy akár több forintot. Nagyon egyszerű. Fizessen a nő. Azt majd akkor megtudja, hogy az általa nevezett inteligencia szint mennyire fájdalmas egy kudarcnak vagy kihasználásnak látszódó ördögi kör után. Majd amikor nem lesz valaki felkapott és szüksége lenne egy férfire és egy másik rendszerben olyan világot élnénk, ahol küzdeni kellene egy férfiért és anyagiakat beáldoznia feleslegesen, majd akkor megtudná, hogy ez milyen. Az a baj, hogy az elkényesztette nem érzik a költekezés súlyát, mert ha valaki bmw-vel viszi őket a strand, az utána semminek tekint egy italmeghívást. Sőt még neki áll feljebb, ha ez miatt inzultus éri.De pesrze ő még életében nem hívott meg senkit. Még könnyen megkaphatja egy férfi: Azt hiszed, hogy egy italért elmegyek veled??!!(finoman fogalmazva) . De valójában nem az italért kell elmenni, hanem mert az illető tetszik. Nem tudhatja egy férfi, melyik nőbe ütközik bele. Az a borzasztó, hogy a beképzelt felkapott nők, nem gondolkodnak reálisan, nem beszélik meg a dolgokat. Egyszerűen ezek a nagyon jó nők nem gondolkoznak korrekt módon. Mert őket istápolják és ebben elszállnak. Az lenne a legjobb, ha visszatérne a szigor a férfiakba és egy új dolgot tapasztalnának meg ez ügyben a nők. Onnantól kezdve, hogy valakit meghívnak és udvarolnak neki, birtokolja a visszautasítás és kihasználás lehetőségét.Ezzel visszalehet élni és vissza is élnek. Akit egyszer/kétszer már így kihasználtak, az nem fog újra fizetni. És egy nem biztos létrejöhet egy kapcsolat. Tragédia, mert rosszindulatú, negatív nők tönkretesznek ilyen formában egy embert. Nem értik meg, hogy így nem lehet viselkedni. Egy férfi megdolgozik azért, amit a meghívott megiszik. De nem azért hívta meg mert kötelező volt feltétlenül, hanem azért, mert másképp tudta , hogy el sem indulhat a dolog, kedveskedni akart, amit kihasználtak, aztán mondjuk leléptek, vagy nevetséges indokkal elhárították a továbbiakat. Ez egy ördögi kör. rengeteg férfi van, akit megpróbálnak vagy megpróbáltak kihasználni nők. Ez nem jó.
2017. jún. 30. 18:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Akkor csak leírom a legutóbbi randimat. Már eleve úgy mentem oda, hogy nem. Nem lesz ebből kapcsolat. Meg volt rá a jó okom. Meg is írtam a pasinak, ő erősködött, hogy mindenképp találkozzunk, szeretne megismerni, meg szakmai kérdése is lenne. Rendben, elmegyek, szeretek idegenekkel megismerkedni, beszélgetni, meg hátha segíteni is tudok neki. Meghív, igyunk valamit. Na, itt kezdtem bajban lenni. A teát nem szeretem, az édes üdítőket nem szeretem, kávéhoz késő volt, alkoholt nem iszom randin, az ujjaimat morzsolgatva meg mégsem ülhetek vele szemben, amíg ő kávézik, meg sütit eszik (azt sem szeretem). Kizárásos alapon kértem egy kis üveg vizet. Hát, nevezz megélhetési prostinak, de elfogadtam. Ha neki nem ért meg 200 forintot, hogy másfél órán át hallgattam az élettörténetét, akkor így járt.

Egy időben sokat randiztam, de esküszöm neked, hogy egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy azért találkozom bárkivel, hogy megigyak egy potya kávét (és aztán este ne tudjak elaludni).

Nekem már az is gáz, hogy alkoholt ittatok a randin, de gondolom, ez valami szórakozóhelyen történt. Nem ott kell ismerkedni. Ennyi.

2017. jún. 30. 19:48
 12/19 anonim ***** válasza:

Még csak fél órája nézelődom ma az oldalon, de már a második baromsagodba futottam bele, vagyis gondolom mindkettő te vagy.

Rohadt unalmas, és fárasztó vagy öreg.

Menj el ku-vázni, engedd ki a fáradt gőzt, mert szánalom, amit eloadsz.

2017. jún. 30. 20:19
 13/19 anonim ***** válasza:

Durci vagy mert meghívtál egy csaj valamire, az meg nem tette szét a lábát.

Azt hitted hogy egy italmeghívás elfogadása egyenlő a qrással? Hány éves vagy 13?

2017. jún. 30. 20:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Minek írtad már megint ki ezt a témát? Te nem vagy normális.
2017. jún. 30. 20:37
 15/19 anonim ***** válasza:

Dehogy amiatt durci. A kérdező nőgyűlölő ami az életbeli kudarcainak kivetülése és a nagyfokú frusztráltság levezetése. Több mint egy éve írja ki ezeket a kérdéseket és havonta legalább kétszer kitiltják a rendkívül soviniszta és provokatív monológjai miatt, de mindig visszatér és megpróbálja bizonyítani hogy bárki aki ellent mond neki az csak egy kitartott nő lehet akinek semmi dolga.

Ugyanezeket a nőket bűnözőknek akar nyilvánítani és megalázni csak azért mert őt a csóri gyári munkást elutasítják, hiszen szerinte egy szép nő csak gazdag férfi mellett lehet. További problémája hogy egy nő sem fekszik alá csettintésre, hanem kommunikálni kellene velük amire ő nem képes. Így háborút indított a szép nők ellen és itt próbál követőket toborozni míg megint ki nem tiltják.

Amúgy érdekességként megjegyzem hogy pár hete fognak el egy férfit a talán román határon aki az ISIS-hez akart csatlakozni. Azóta figyelték mióta ezen az oldalon toborzott követőket és nyomta a terrorista propagandát. Hátha a kérdezőt is egyszer elviszik a kékek amiatt amit itt művel.

2017. jún. 30. 20:38
 16/19 anonim ***** válasza:

Az nem kihasználás, ha te felajánlod, hogy meghívod egy italra, ő meg elfogadja.

Az lenne a kihasználás, ha azt mondanád neki, hogy "figyelj szivi, kapsz tőlem egy whisky kólát és cserébe majd később lepippantasz a vécében, jó?" és ő azt mondja, hogy jó, de aztán az ital elfogyasztása után nem hajlandó teljesíteni az ő részét.

Na az kihasználás lenne.

De nyilván itt nem ez a helyzet áll fent.

Te lehet, hogy azért veszed neki az italt, mert cserébe vársz valamit, de ő meg azt gondolja, hogy egyszerű kedvességből veszed neki, amit meg nyilván nem is kell viszonozni.

Szóval magadat húzod csőbe, nem a nők teszik ezt veled.

2017. jún. 30. 21:09
 17/19 anonim ***** válasza:

"-Ki kötelez téged arra, hogy piát vegyél egy csajnak?

-Nem kötelez senki"

Innentől kezdve minden amit írsz, az alaptalan.

2017. júl. 3. 09:45
 18/19 A kérdező kommentje:
15/17: Én meg azt remélem hogy téged visznek majd el, de nem feltétlenül a kékek...Ugyanis aki választ manapság és dönt, az a kommunikációba belekötve tudja kimagyarázni a saját rossz életűségét a másik hibájával. Azért fogod a kommunikációra, mert abban hibát keresve alaptalanul, de mégis hihetően vissza tudsz utasítani embereket.(mIndenbe lehet hibát találni hogy indokod legyen) De valakit nem versz át! Például engem. érdekes módon egy gyári munkásnak sem tetted még szét a lábad..Nem véletlen. Neked mindenki hibás, csak pont az a jó akinek pénze van? most például miért vagy egyedül? nincs elég jelentkeződ vagy terhetetlen vagy? A kommunikációval próbálják megmagyarázni az emberi gyarlóságot.
2017. aug. 14. 10:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Hogyhogy megint itt vagy? Leállás van a gyárban, vagy ki_asztak, mert még a sormunkához is hülye vagy?
2017. aug. 14. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!