Vannak mások is akik csak a munkájuknak élnek? Akik pénteken már várják a hétfőt, hogy ne unatkozzanak.
3-as vagyok. Most nézem az alkategóriát: Magány, egyedüllét
Akkor sem várnám.
5-ös! De ők akkor dolgoznak, amikor akarnak. Így érthető. De a kérdező szerintem másra gondol.
Ezerféle dolog van, amivel el lehet ütni az időt hétvégén, de hogy pénteken már a hétfőt várjam, na azt nem! Pedig én se vagyok mostanában nagy társaságba járó. Sőt...
Én nem is várom a hétfőt, megy non-stop.
Szeretem csinálni, minden másra is van időm.
Megesik, hogy hetekig nem is gondolok rá.
Nekem változó.
Vannak hetek mikor fontosnak érzem a munkám, egész nap tudom csinálni, és unatkozós a hétvége akkor szinte várom a hétfőt.
Ha van jó kikapcsolódós programom hétvégére akkor meg semmi kedvem visszamenni dolgozni.
És vannak igazi letargikus napok, mikor tudatosul bennem, hogy igazából a belem kidolgozom azért hogy a felettem álló meggazdagodjon, mellette azt látom hogy épp 100 milliós házat épít, munkahelyen is böngészgeti a netet én meg elvégzem a feladatait.
Mindezek mellé néha még meg is kapom hogy miért nincs kész még ez és az meg miért nem csináltam meg ezt és azt. Olyankor közlöm hogy talán mert amúgy is 2 ember helyett melózom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!