Mivel különb egyik ember, mint a másik?
Te vagy a legsértettebb fütyi, akit valaha láttam.
Anyád mit művelhetett veled...
(Elöre szólok mobilrol vagyok)
Nem akarok beleszallni a kettötök közti vitaba de ugyérzem itt mar véleményt kell h közöljek.
A válaszolonak csak annyit tennék hozzá h a hupikéktörpikéket egy lapon ejtetted istennel vagy a hittel . Szerintem azt nem.kellett volna :D a hit az fontos
Viszont sajnos(vagy nem sajnos) azt kell mondanom h minden masban igazad van.
A kérdező a hitet és a spiritualitást teljesen félreértelmezi és rosszul hasznalja . A válaszai gyakran ellentmondásosak.
És sajnos aki elvakultan hisz a sajat igazaban ugy ahogy ö és ezt még olyan lényeges dolgokkal alatamasztja mint a hit és RAADASUL HELYTELENÜL az iszonyu primitiv.és valtozasra nem képes
AKI pedig valtozasra nem képes az eldobja magatol a megismerés lehetöségét és igy semmi mast nem tud elfogadni csak aki egyetért vele.
Igy aza a tanacsom kedves valaszolo h ne irjunk többet , mert egy darab követ hamarabb tudnánk megtanitani arra hogy forraljon fel egy lábas vizet,mint h vele közös nevezöre jussunk.
Ne pazarold ra az idöd
29#
Én már régóta nem akarom meggyőzni semmiről ezt a szerencsétlent. Ez csak egy nőgyűlölő barom, annyi ésszel mint ami egy kavicsnak van. Én csak röhögök a sok baromságon amit itt összehord. Meg már egy kicsit meg is sajnáltam úgyhogy beszélek vele, hogy ne legyen egyedül. Így legalább megvan neki az az illúzió, hogy itt figyel rá valaki, hamár az életben egy lúzer aki senkit nem érdekel. Szegénykém az összes szabadidejét itt tölti és lesi, hogy hátha ír neki valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!