Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mivel különb egyik ember,...

Mivel különb egyik ember, mint a másik?

Figyelt kérdés
Egy szép nőnek soha nem kell fizetnie érte, ha nem akarja egyedül tölteni az èjszakát. Egy férfinek már nyújtania kell, ha akar valamit. Miért nem nyújt a nő a férfi helyett? Milyen dolog az, hogy valaki a testét adja a kényelnes életért? Milyem világ ez? A fèrfi is odaadja a testét, neki fizet valaki? Miért korcsosult el ennyire a világ, miszerint már ez alapból jár egy nőnek. A férfiak is ugyanúgy emberek. Mi ez polgári megsarcolás, hogy visszaél valaki a szépségével? Wgyre bosszantóbb és undorítóbb, ahogy belegondolok. Léteznek a világon a pénzek és anyagi javak. Addig pedig, az ösztönző lesz a mérce. Ilyenkor lehet tisztelni az angyalokat, akik a rezgésszintükből adódóan nem az a tipikus emberek, akiket a pénz mozgat. Minden nő meglenne komolyabb anyagi javak nélkül, csak másképeen gondolkoznak dolgokról és megnőtt az emberi gyarlóság. Napok, hetek, hónaook telnek el és ezek az emberek nem változnak , csak azt nézik, ami nekik kényelmes.
2017. jún. 26. 22:31
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
:). Minek írsz? Nem a te a dolgod.
2017. jún. 30. 09:25
 22/33 anonim ***** válasza:
Miért ne írnék? Talán ezt is megtiltod?
2017. jún. 30. 09:30
 23/33 anonim ***** válasza:
*grabs for another bag of popcorn*
2017. jún. 30. 16:53
 24/33 A kérdező kommentje:
Azért mert ez a nők feladat valójában. Azért mert te sérelmedben marakodsz, a probléma nem oldódik meg.
2017. jún. 30. 17:51
 25/33 anonim ***** válasza:

Te vagy a legsértettebb fütyi, akit valaha láttam.

Anyád mit művelhetett veled...

2017. jún. 30. 17:54
 26/33 anonim ***** válasza:
A nők feladata válaszolgatni a rinyálásodra?
2017. jún. 30. 18:39
 27/33 A kérdező kommentje:
Hát inkább az övéké, mint a tied.
2017. jún. 30. 19:32
 28/33 anonim ***** válasza:
Légyszíves ne akard megszabni, hogy én mit csinálhatok. Tudom, hogy neked nem tetszik, ha valakinek van szabad akarata, de el kell fogadnod, hogy egy senki vagy és nem fognak neked engedelmeskedni az emberek.
2017. jún. 30. 20:48
 29/33 anonim ***** válasza:

(Elöre szólok mobilrol vagyok)

Nem akarok beleszallni a kettötök közti vitaba de ugyérzem itt mar véleményt kell h közöljek.

A válaszolonak csak annyit tennék hozzá h a hupikéktörpikéket egy lapon ejtetted istennel vagy a hittel . Szerintem azt nem.kellett volna :D a hit az fontos

Viszont sajnos(vagy nem sajnos) azt kell mondanom h minden masban igazad van.

A kérdező a hitet és a spiritualitást teljesen félreértelmezi és rosszul hasznalja . A válaszai gyakran ellentmondásosak.

És sajnos aki elvakultan hisz a sajat igazaban ugy ahogy ö és ezt még olyan lényeges dolgokkal alatamasztja mint a hit és RAADASUL HELYTELENÜL az iszonyu primitiv.és valtozasra nem képes

AKI pedig valtozasra nem képes az eldobja magatol a megismerés lehetöségét és igy semmi mast nem tud elfogadni csak aki egyetért vele.

Igy aza a tanacsom kedves valaszolo h ne irjunk többet , mert egy darab követ hamarabb tudnánk megtanitani arra hogy forraljon fel egy lábas vizet,mint h vele közös nevezöre jussunk.

Ne pazarold ra az idöd

2017. jún. 30. 21:26
 30/33 anonim ***** válasza:

29#

Én már régóta nem akarom meggyőzni semmiről ezt a szerencsétlent. Ez csak egy nőgyűlölő barom, annyi ésszel mint ami egy kavicsnak van. Én csak röhögök a sok baromságon amit itt összehord. Meg már egy kicsit meg is sajnáltam úgyhogy beszélek vele, hogy ne legyen egyedül. Így legalább megvan neki az az illúzió, hogy itt figyel rá valaki, hamár az életben egy lúzer aki senkit nem érdekel. Szegénykém az összes szabadidejét itt tölti és lesi, hogy hátha ír neki valaki.

2017. jún. 30. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!