Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek mennyi ideig bír...

Szerintetek mennyi ideig bír egy ember egyedül élni?

Figyelt kérdés
Több férfival is beszéltem már erről legtöbben azt mondták megőrülnének ha nő nélkül kéne élniük.Tényleg bele lehet őrülni az egyedüllétbe?
2017. jún. 21. 10:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%
Ameddig el nem pattan a húr és rájössz, hogy nem jó így.... akármivel is tereled el a figyelmed. Ekkor ráébredsz, hogy mennyi mindent kihagytál és elrontottál, és ha nem félsz akkor változtatsz.
2017. jún. 21. 15:17
 12/21 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolóval egyetértek
2017. jún. 21. 16:19
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Minek tetted fel a kérdést, ha semmilyen ellenvéleményt nem fogadsz el? Úgy tűnik már rég megvolt a magad válasza, csak arra vártál, hogy valaki megerősítsen.

Amúgy a társas lényt nem feltétlenül kell úgy értelmezni, hogy ez azt jelenti, hogy az embernek mindenáron egyvalakivel összezárva kell leélnie az életét. Attól, hogy valaki egyedülálló, nem feltétlenül magányos és kielégületlen, mert vannak barátai, rokonai, akikkel szociális igényeit kielégítheti(pl.: beszélget velük egy jót), azt pedig már említette valaki, hogy szexuális igényeket nagyon egyszerű kielégíteni a mai világban.

Az már más kérdés, hogy mondjuk egy lakatlan szigeten mindenkitől és mindentől elzárva élni tényleg az őrületbe kergetné a legtöbb embert, de ott se az hiányzik a hajótöröttnek, hogy összekösse valakivel az életét, hanem hogy legyen kihez szólnia, legyen kivel megosztania a bánatát, örömét... na, meg persze nyilván a praktikus szempontok is játszanak, pl. egy szimpla vakbélgyulladásba belehalna... de eltértem a témától. A lényeg, hogy az előbb említett funkcióra(nem a vakbelesre) megfelel egy jó barát, de hát ugye az megint más, mert ő nem veled lakik(szerencsés esetben).

2017. jún. 21. 17:00
 14/21 A kérdező kommentje:
Elfogadom az ellenvéleményeket is csak nem értek velük egyet
2017. jún. 21. 17:20
 15/21 anonim ***** válasza:

Az idők végezetéig lehet egyedül élni. Van, aki így van bekódolni (ezt adta neki a sors), van, akit 100 csajjal keverhet, de közben egyedül van.

Melyik a jobb: a magányos magány vagy a társas magány?

2017. jún. 21. 21:49
 16/21 anonim ***** válasza:
77%

Igen leirni egyszerü,hogy életem végéig.

De nekem még sosem volt barátnöm,mégis majd megöl a vágy.

Persze,hogy lehet nö nélkül élni,csak nem érdemes.

2017. jún. 21. 22:53
 17/21 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló mennyi idős vagy?
2017. jún. 21. 22:58
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én 24 éve élek egyedül minden gond nélkül. Részemről ez a " társas lény " csak egy közhely.

Nem vagyok antiszociális mert munkatársakkal remekül elbeszélgetünk ha úgy adódik, de részemről ennél több társasági élet nem is szükséges, teljesen nyugodtan meg lehet lenni női társaság nélkül.

2017. jún. 21. 23:49
 19/21 anonim ***** válasza:
69%
A kérdés inkább az, hogy mennyire zavar téged, vagy az, ha körülötted az emberek olyan megjegyzéseket tesznek, hogy miért vagy egyedül, miért nem találsz magadnak valakit, miért nem házasodsz már meg, stb, vagy, ha frusztrál, hogy lényegében minden média felületből, legyen az pl film, vagy zene, amikben azt sugallják, hogy meg kell találnod a nagy Ő-t, szerelmesnek kell lenned, legyen barátod, barátnőd, férjed, feleséged, vagy komoly kapcsolatod... Ha mindezek leperegnek rólad, és elégedett vagy az életeddel, akkor nem számít, leélheted az életedet egyedül. Mondjuk ha zavar akkor is, csak úgy kellemetlenebb. Viszont az őrület kicsit erős kifejezés szerintem. :D
2017. jún. 23. 11:05
 20/21 mogyesz snapsz ***** válasza:
38%
23 éves leszek lassan sose volt barátnőm hogy beleőrültem-e vagy sem azt nem tudom de a depressziómat eléggé felerősítette
2017. jún. 28. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!