Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Megszeretném változtatni a...

Megszeretném változtatni a külsőm. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik és érdekel a goth stílus. Régen is rajongtam az emo és goth stílusért. Mindkettőért.

Vlmennyire otthon is érzem magam bennük. De egyik stílust sem hordom. Nem merem. Pedig vonzanak a gothos vágott,fekete és valmenyire még is dívatos ruhák. A pasztelgoth hajak is,nagyon szívesen be festeném a hajamat is,de nem merem, mert gesztenye barna a hajam, vörös tincsekkel és mivel sokan különlegesnek tartják,ezért nem akarom elveszíteni a hajszínem,de még is olyan szívesen be festeném lilára vagy kék ombréra. :D Mit csináljak? Merjem fel vállalni magam és kezdjek el úgy öltözködni? Be is fessem a hajam? Nagyon megszeretnék változni és hátam mögött hagyni a múltamat...

2017. jún. 12. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Ahhoz látni kellene hogy mi illik hozzád. Esetleg egy kép?
2017. jún. 12. 22:16
 2/7 Firedoom ***** válasza:

5 eve megismerkedtem a metal kulturaval es szep lassan a resze lettem. Mit ne mondjak megerte. Sokkal jobban erzem magam a boromben mint azelott barmikor, pedig sokkal tobben lettek azok akik ferde szemmel neznek ram.

Ha valtoztatni szeretnel akkor csak hajra! A hajad siman befestheted, de magas az eselye, hogy elotte ki kell feheriteni vagy hogy mukodik a rendszer... Ennyire nem mozgok otthonosan a szinek kozott.

A ruhazat meg talan egyszerubb is. Gyorben talaltam egy kifejezetten ilyen jellegu boltra, de ha az messze lenne akkor egyszeruen alakits at par bolti ruhat vagy valogasd ossze magadtol. Egy victorian goth szereles pl lehetne egyszerre stilusos es kellokeppen darkos is. A vegen meg stilust is teremtenel Magyarorszagon ;)

2017. jún. 12. 23:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt vedd hozzá, hogy a goth elég megosztó stílus, mármint sokan szimplán sátánistának fognak bélyegezni például. Nekem is tetszik, nem csak külsőségekben, viszont feleslegesen nem akarom " cukkolni " az embereket, ismerősöket, rokonokat.
2017. jún. 13. 00:11
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. ^^

Felteszek nem sokára újra a kérdést,amihez lesz egy kép is csatolva rólam.

A bolt ajánlást is köszönöm,de külföldön élek. :D

Valóban, sokan kötik hozzá,de csak ha nagyon látszik rajta.. meg stb. De, biztosan nem zavarna, hisz sokan csak el itélk a másikat. Nah,meg a látszat néha csal.:D

2017. jún. 13. 01:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem csatolhatod ide is, mármint emiatt másik kérdést, de persze Rád van bízva. :)

A külföld tág fogalom, de ez lehet előny is, nyugaton például sokkal elfogadóbbak többek közt a goth kultúrával szemben is, viszont ha MO-tól keletre, hát akkor még inkább ne erőltesd. :D

2017. jún. 13. 01:10
 6/7 anonim válasza:
Simán! A goth ruhák csinosak!
2017. jún. 15. 01:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire lesz végül komoly, még nem láttam új kérdést a leányzótól.
2017. jún. 15. 03:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!