Vannak rajtam kívül is olyanok akik csak egyedül vannak nem számíthatnak magukon kívül semmire?
Figyelt kérdés
40 éves férfi vagyok 10 évig kamionoztam miközben a feleségem megcsalt a barátaimmal nem tudtam tartani a kapcsolatot.Elváltunk most egyedül élek 1 kis lakásban szülők meghaltak,barátok nincsenek.A kamionozásba belefáradtam most itthon vagyok sofőr. A válás után tellet 1 40nmes lakásra meg van 16 éves autóm. Szerettem volna családot alapítani is. Már késő szerintetek ehhez párt találni?2017. jún. 4. 12:36
1/5 anonim válasza:
De hogy késő! Ne legyél olyan mint én aki magát sajnáltatja és szarnak tartja az életét.tegyél azért hogy jobb legyen.
Rengeteg nő van, biztos találsz valakit, akivel szeretni fogjátok egymást és boldogak leszntek! :)
2/5 anonim válasza:
Egyszer ilyen, egyszer olyan. Sosem késő kb semmi sem.
3/5 anonim válasza:
Én 40 éves nőként sem érzem, hogy késő mindenhez, remélem megtalálom én is a páromat. Még nem adtam fel.
4/5 anonim válasza:
Nem keso, volt osztalytarsaim szulei 55 eves koruk korul hazasodtak. Lehet egy kicsit extrem de ez van. Az oregek alkisertek a ballagaskor is. Meg aztan lehet talalsz egy 10 evvel fiatalabb not. Van ilyen peldam is az ismerosi koromben. Mozdulj ki, keress uj munkat, fontos hogy ne igyal es vissza fog jonni az eletkedved. Mondjuk gyerekkori almaidba is belekezdhetsz, kitudja lehet nagy fordulat var rad az eletedben. Haarison Ford is idosebb koraban lett hires szinesz kozben pedig csak ajtokat acsolt a filmstudioban a jelenetekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!