Nincsenek barátaim, nem beszélek senkivel a páromon, kollégákon meg a közeli rokonokon kívül (ez összesen úgy 7 ember).
Nem járok sehova, nincs is kivel.
Egy időben még itt az oldalon beszélgettem, vagy más fórumokon, de már ehhez sincs kedvem. Szenvedést okoz a magány de a próbálkozások is mindig kínosak, zavaróak.
Ennél jobban be lehet zárkózni? Pszichológus tud segíteni ebben? Vagy ez nem tartozik rá?
Pszichológus tud segíteni. El mersz menni? Meg mersz nyílni neki?
2017. máj. 30. 16:16
2/7 anonim válasza:
Van párod van rokonod van kollégád (munkád) . Már sokkal jobb dolgod van mint sok sok embernek. Szóval bőven lehet fokozni.
2017. máj. 30. 16:16
3/7 anonim válasza:
hasonloan vagyok és lehet fokozni :) ha távkapcsolatban vagy a pároddal és ritkán jutsz csak haza, és méh meg is csalnak :), plusz kihasználnak ahol csak tudnak munkában/családban/kapcsolatban
2017. máj. 30. 16:18
4/7 A kérdező kommentje:
Nem túl jó/őszinte a viszony ezzel a pár emberrel sem. Úgyhogy mondhatni egyedül vagyok teljesen.
Pánikbetegség miatt akartam elmenni eredetileg de egy ideje tünetmentes vagyok és féltem hogy elküldene.
2017. máj. 30. 16:21
5/7 anonim válasza:
Lehet, nekem még párom sincs, csak egy kutyám, nem több.
2017. máj. 30. 23:05
6/7 rionen válasza:
Nekem sincsenek barátaim, ugyanúgy nem beszélgetek a páromon és a családtagjaimon kívül más emberekkel. Engem megnyugtat a magány, nem kell alkalmazkodnom(igazából engem az a része zavar). De igen, be lehet zárkózni még jobban, persze minden lehetséges. De ha téged zavar a magány akkor neked kell tenni ellene. Nem túl nagy a valószínűsége, hogy valaki bekopog hozzátok, hogy "te olyan magányosnak tűnsz, gyere beszélgessünk...". Szerintem a legolcsóbb módszer a barátkozásra ha beszerzel egy kutyát. A kutya miatt muszáj vagy kimozdulni és olyan helyekre elmenni olyan emberekkel beszélgetni akikkel amúgy nem tennéd. És egy idő után ha te is akarod találsz barátokat. A kutya ilyen szempontból a legjobb beszélgetésindító:"De cuki, hány éves?, Vagy a tied is a szőnyeg közepére szeret hányni?, vagy stb..." És még egy, ha kutyád van nem vagy magányos mert ha teheti ő mindig veled van. Az enyém is itt fekszik mellettem a szőnyegen...
2017. máj. 30. 23:59
7/7 A kérdező kommentje:
Macskám van, de a párommal szoktunk kutyát sétáltatni elhagyatott helyeken.
Zavar a magány is, de valahogy a társas kapcsolatok is zavarnak. Köszi az eddigi válaszokat, fel fogom keresni az orvost.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!