Segített már valakinek úgy igazán az antidepresszáns?
#6:
Yo, chill tesó, ne feszengjél. Tudom, mit érzel. Engem 29 éve szívat az élet. Mégis boldogan fekszem le aludni minden este. Gondolj arra, hogy akik neked a gyomrost adták, azok 10x akkora erővel kapják majd vissza az élettől, gondolj erre, és rád ragyog a szivárvány, meglásd. ;]
6
Valamelyik boxolos filmben volt hogy nem az visz előre milyen erősen ütsz, hanem hogy mennyit állsz ki.
A pozitiv gondolkodast ugy ertettem hogy én nem a negativat tagadom, hogy jobb legyen, hanem a pozitivat nézem.pl maga a szo is. Antidepresszans, ez olyan mint pl nem cigizni, nem inni, az emberi agy elvileg a nem szot nem fogja. Azaz tudatalattba az rogzul hogy depresszio inni cigizni.
Igy ertettem hogy ezert is az eletero kapszulát választottam inkabb. Mert amugy a gyogyszertárban nem tudtak olyat javasolni antidepresszansnak ami ne altatna. A fenének nincs kedve nemhogy depisen, de ráadásul félkomásan kiütve élni.
*azaz élőhalottnak lenni
Az sem dob fel..
Igy maradt a vitamin. És tá dááá
Én ismerek akinek használt, de ő rövid ideik szedte. Talán akkor jó, ha tudod mit kellene csinálni egészen konkrétan, hogy jobb helyzetbe kerülj, de valami lelki nem hagyja. És akkor levegőt venni és közben rendbetenni a dolgokat. De ha tök reménytelen, hogy változzanak a körülmények, akkor nem lesz jó vége.
Vagy ha valaki annyira bevan görcsölve, hogy arra se emlékszik milyen nem így lenni, akkor jó lehet megtapasztalni azt, hogy egyáltalán hova kellene visszamenni.
Szóval a gyógyszer csak valami védőernyő lehet rövid ideig. Különben csak nagyobb bajt csinál. Egy durva fizikai függőség kockázatával jár.
Vagy varázs gomba :) de amúgy nem tudom ezek milyenek azoknak, akik nagyon mélyen vannak. Amúgy ketaminnal is kisérleteznek, hogy lehetne belőle gyógyszer.
De szerintem ha valaki tényleges durva életszituban van, akkor ott nehéz szerekkel kijönni. Mert ott marad a megoldatlan helyzet. Szóval a legfontosabb az lenne, hogy legyen valami hosszabb távú életkép. Terv aminek a mentén lehet cselekedni.hogy évek múlva ne az legyen ami most van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!