Igaz, hogy az antidepresszáns gyógyszerek az első hetekben még növelik is a szorongást?
www.antidepressant.blog.hu
na ezen rajta van a viszonyom az antidepreszánsommal! Ne szedd a blogban leírom hogyan lettem függő
Igaz, utána pedig állítólag csökkentik, de akár lehet negatív mellékhatásuk. Én egyszer kaptam egy enyhe szorongásgátlót, na annak a mellékhatása álmatlanság lett, gondolhatod, hogy "megnyugodtam".
Nekem a növényi alapú szerek váltak be enyhe szorongásra.
1, Az első hetekben nem növelik a szorongást.
2, Bárki bármit mond, mi szerint nem okoz függőséget.
Ez nem igaz.
Tartós használat után (bizony)függőséget okoz, sőt a biológiád egyre magasabb tabletta mennyiséget fog igényelni, hogy érezhessed a kellő hatást.
3, Nem szabad rendszeresen rászokni, mert a leszokása hasonló a drogok, tudatmódosítók megvonási tüneteivel.
4, A "MIÉRT"-re kell orvoslást találni, - pl. pszichiátria. Meg kell fejteni a szorongás okát és azt illik megszüntetni.
5, a Frontin, Helex SR, stb. felületi megoldás, (átmeneti), hosszútávon nem old meg semmit. Sőt, ...
A szorongás gyökerénél van a megoldás.
Hasonlít a matematikához.
Az egyenlet baloldalán állnak a tényezők.
Az egyenlőség jobboldaláig kell eljutni, ahol megszületik a valóságos eredmény. (a szorongás problémája)
Az eredmény után lehetséges valós lépést tenni a szorongás megszüntetéséhez.
Kedves Balogh Zsozsó!
Most akkor - gondolod - minden rendeben?
Maradhat így? Szeded a gyógyszert és happy?
A 4-es irtózatos hülyeségeket ír ne hallgass rá, lássuk:
1. De, az első hetek rosszabbak, szorongás is, pánikroham is jöhet, meg felerősödnek a testi tünetek. Nyugtató feltétlen kell mellé 1-2 hónapig.
2. Nem fog több kelleni évek után se, vagyis nem kell majd emelned az adagot.
3. Leszokni nagyon lassan (kb fél év, szedni meg amúgy is évekig) kell, akkor nincs elvonási tünet. Hirtelen letenni tilos.
4. A legtöbb szorongásos betegségnek szervi okai vannak. Nincsenek "lelki" miértek. Másnál ugyanolyan környezetben, ugyanolyan hatások között semmi probléma, napnál világosabb, hogy szervi eltérés van.
5. Még azt sem tudja, hogy ezek nyugtatók, nem pedig antidepresszánsok, ennyit a hitelességéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!