Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van az, hogy utálom a...

Miért van az, hogy utálom a boldog embereket (különösen a nőket)?

Figyelt kérdés
Amikor valaki majd kiugrik a bőréből és még látványosan a világ tudomására is hozza. Főleg a szerelmespárok és csaj-pasi baráti társaságok esetén. Olyankor arra gondolok, hogy biztos van pénze, semmi gondja az életben és még szépen is néz ki. Igen, mert az ilyen életvidám, hedonista emberek mindig csinos, fiatal, szexis csajok vagy magas, sportos, jóképű pasik. Mit csináljak, hogy a látványuk és a jelenlétük ne okozzon még nagyobb depressziót az életemben, ha már én rondának és szerencsétlennek születtem? Akárhova megyek, mindenhol ezt látom.

2017. máj. 19. 22:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%

és te mit is teszel a saját sikereidért?

besavanyodott elkeseredett ember képe rajzolódik ki, aki semmit nem tesz a saját boldogságáért, csak irigy, mert mások elérték amiről te csak álmodoztál régen, de ma már azt sem

24F

2017. máj. 20. 03:03
 12/16 anonim ***** válasza:
32%

"Miért van az, hogy utálom a boldog embereket (különösen a nőket)?"

Azért, mert egy boldogtalan, szar, trutymó vagy.

Egy nőgyűlölő kis senki, aki saját maga miatt sikertelen a hölgyeknél.

2017. máj. 20. 04:41
 13/16 anonim ***** válasza:
41%

Mert irigy vagy, de ennek ellenére nem teszel semmit, hogy ez ne legyen így.

De köszönöm, elmondom a barátnőimnek, hogy ha nevetve és poénkodva megyünk bárhova, akkor szexinek tartanak minket. XD

2017. máj. 20. 07:45
 14/16 anonim ***** válasza:
70%

Irigy vagy, mert úgy tűnik, hogy ők jól érzik magukat és nekik jól megy.

Sajnálod magad amiatt, hogy te nem érzed jól magad és nem is szereted magad.

Mivel ez nem hagy hidegen téged, valószínűleg valamin változtatnod kéne.

2017. máj. 24. 07:50
 15/16 anonim ***** válasza:
83%
Én sem szeretem azokat az embereket, akik a zenebiciklin dajnároznak. Olyan ricsajjal vannak, hogy két utcával odébb is hallatszik a zene, meg a kiabálás. Vannak emberek, akiknek ennyire gondtalan az élete? Nekem vannak gondjaim, de én nem irigylem ezeknek az embereknek a gondtalan életét. Csak felfordul tőlük a gyomrom. Meg az is eszembe szokott jutni, hogy ez rossz ómen.
2017. máj. 29. 08:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Csak teszik a fejüket, dehogy boldogok, csak sok csaj el van szállva, pedig olyan büdös lennék mint ők 2 napi fürdés nélkül, inkább lapítanék
2021. febr. 11. 05:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!