Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak, ha nem akarom...

Mit csináljak, ha nem akarom a nyarat egyedül tölteni?

Figyelt kérdés
Félek, hogy egész nyáron egyedül leszek, és unatkozni fogok, sajnos a barátaim nem azok a fajták akik eljönnek pl kirándulni, vagy csak sétálgatni, mert inkább otthon ülő típusok. Mit csináljak, hogy ne kelljen egyedül töltenem a nyarat? 18l

2017. máj. 14. 18:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Jah, azt kihagytam, hogy betonozunk is. :) Szóval gondold át... :))))
2017. máj. 14. 19:06
 12/27 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy neked vannak barátaid, nekem nincsenek. Szeretek sétálgatni, szeretem a természetet, de senki nem jönne el velem, mindenkinek meg van a társasága. Egyedül nem sok kedvem van, így jobbára ritkán autóba ülök, elmegyek arra, amerre még nem voltam és próbálok valami értelmeset csinálni. Télen jégkori, nyáron görkori, nagy séták, erdei túrák, autós kirándulások stb. Mindez elmarad társaság híján. Egyedül egy idő után unalmas.

Húú, de sajnálkozós, nem is írtam másról, csak magamról. Talán azért mert én sem tudom a magány ellenszerét. A valaki által feltett lakóhelyes kérdést szépen figyelmen kívül hagytad. F

2017. máj. 14. 19:26
 13/27 A kérdező kommentje:
Nem hagytam figyelmen kívül hanem privátban írtam meg neki.
2017. máj. 14. 19:42
 14/27 anonim ***** válasza:
Ja, értem. Ezt nem tudhattam. Megírod nekem is merre laksz?
2017. máj. 14. 20:11
 15/27 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem menj táborozni/táboroztatni, ott nagyon sok jófej embert megismerhetsz és a programok is biztos jók :) vagy menj önkéntesnek fesztiválra, így ingyen tudsz bulizni is pl.
2017. máj. 15. 17:53
 16/27 anonim válasza:
Ha gondolod nekem is írhatsz és ha nem laksz túl messze,valamit kitalálunk. :D 19/F
2017. máj. 15. 22:13
 17/27 anonim ***** válasza:
írj ha gondolod
2017. máj. 16. 13:12
 18/27 lugoka válasza:
Kutyázni, füvet nyírni nálunk is lehet. Utána lehet túrázni is :)
2017. máj. 20. 10:44
 19/27 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, ingyen fűnyírást kell válalnom mindenkinél😂
2017. máj. 20. 23:16
 20/27 anonim ***** válasza:
Hozzánk is jöhetsz füvet vágni nyugodtan.😁 Meglesz a nyári program legalább...
2017. máj. 20. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!