Hogyan kell csajozni?
vannak bajok.
szóval:
1. Ha nem megy neten akkor az azért van mert a megjelenésed nem megfelelő. Nem tűnsz igényesnek.
2. Légy igényes önmagadra. Legyen jó frizurád, öltözködj divatosan és egyben elegánsan.
3. Tinder. előbb utóbb lesz valaki aki véletlenül jobbra húz és eltudsz vele beszélgetni.
4. Tudd a helyed, szintedhez megfelelő lányt próbálj elhódítani.
5. Ha otthon vagy nonstop akkor ne várd hogy legyen csajod. Egyedül is járhatsz szórakozni. Járj bárokba ahol fiatalos a társaság és ülj oda csajok asztalához.
6. Szólíts le nyugodtan lányokat bárban, koncerten bárhol. Nem fognak leköpni, ha még is keress mást.
Nekem pl úgy lett barátnőm hogy hazafele leszólítottam és megkérdeztem hogy hazakisérhetem e (faluban lakom). Elbeszélgettünk, teljesen zavarban volt alig mondott valamit is. Bejelöltem fbn, ráírtam. Minimálisan beszélgettünk és onnantól hagytam a témát. vártam hogy ő írjon. 1 hét elteltével rám írt.
2 éve vagyunk együtt.
Szóval a lényeg az hogy ha nem teszel érte akkor nem is lesz nőd.
Ne ezen görcsölj. Ugyanígy voltam én is... ne is gondolj erre, kezd el építeni az egzisztenciádat, es hidd el be fog csöppenni.... addig is hasznald ku az egyedüllétet pl. Utazgass es ne savanyodj be.
Én büszke vagyok azokra amit igy egyedül megtettem, elértem. Jönnek a csajok is, bár azok a ribik akik már kiöregedtek es nem kellenek senkinek.... jönnek a házra, az autóra, meg az évi utazásra...
Jól esik kikosarazni őket...
Szemelyes vélemenyem, ha komolyan akarsz ismerkedni, ne éjszakai bulikba járj....
64%os,te azzán figyelmesen elolvastad..
a korát is kérdezted (az is ott volt)
a barátnőre is rá kérdeztél-és azt is írta hogy nem volt még neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!