Szerintetek gáz egy 36 éves nőnek egyedül elmenni egy fürdőbe?
Figyelt kérdés
Szauna, úszás, ilyesmi. Nagyon nincs kedvem egyedül menni, de nem tudok senkit, aki jönne velem..2017. máj. 2. 17:45
11/23 anonim válasza:
Amikor Neked jó, rugalmas vagyok :)
12/23 A kérdező kommentje:
Bp.mellett lakok, de Bp.n dolgozok.
2017. máj. 2. 19:02
13/23 anonim válasza:
jajistenem,nem vagyok egy szatír.. 39 éves, egyedül élő nő vagyok, és már nem szeretek itthon ülni.
14/23 A kérdező kommentje:
ez honnan jött, hogy szatír lennél..?:D hát az jó mert nő ismerősöm pláne nincs, aki jönne.. :)
2017. máj. 2. 19:06
15/23 anonim válasza:
nem gáz szerintem, én is szoktam egyedül menni.
16/23 anonim válasza:
Nem gond, vannak olyan helyek, ahol kimondottan egyedülállóknak van, az egyik ismerősöm is így jár, és semmi gondja nincsen.
17/23 anonim válasza:
Én is szoktam egyedül menni. Szerintem sokan járnak egyedül. Egy jó kikapcsolási mód. Nem szól hozzám senki, elmélyedek a gondolataimban, kiáztatom a gőzt és a heti stresszt. Szerintem baromi jó.
18/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Közben elmentem. Hát nem mondom, hogy életem legjobb élménye volt, de nem gáz. Nagyon egyedül éreztem magam.. nem is voltak sokan. Mondjuk én alapból nem szeretem az egyedüllétet.
2017. máj. 2. 21:19
19/23 anonim válasza:
Én csak akkor járok, mikor bezárt az uszoda...édesapám ugyanis ott dolgozik, mint gépész, és családtag ingyen mehet, szabad a pálya!:-)
20/23 A kérdező kommentje:
wow, de jó neked:)
2017. máj. 2. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!