Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti az en helyezetembe mit...

Ti az en helyezetembe mit tennetek? Nagyon komoly.

Figyelt kérdés

Bocsi ha regenyre sikeredne de most kiakarok magambol irni mindent :(

20eves vagyok amiota eszemet tudom en mindig szomoru vagyok. 9eves kezdodott az egesz anyu es apu elkezdtek csodallni egy kislanyt a tvbe, hogy o milyen szep milyen csini "de jo lenne ha az o lanyuk lenne ilyen" stb..nekem ez akkor nagyon rosszul esett es sirtam sokat. Volt 1bartnom akarhanyszor ott volt nalunk mindig a szuleim elkezdtek rola aradozni h milyen szep meg minden.. olelgettek stb :( nekem sose mondtak ilyet sot..😑

innen kezdodott minden.

azota en mindig szomoru vagyok nem ezert.. hanem sose jottem ki anyuval o engem vmiert nem szeretett meg most se. en hiaba de nagyon szeretem. csaladom kozul senkire nm szamithatok ok se szerettnek igazabol. van egy szerelmem akit mindennel jobban szeretek de o nem.. ahogy mar mondta is. de en vele vagyok mert rajta kivul mar senkim sincs. de sokszor olyan csunyan banik vlm megver stb.. elgondolkozok micsinaljak :( kim van nekem?! Szo szerint senkim eskuszom

EGYEDUL VAGYOK. Egyre tobbet vn az eszembe h ongyilkos leszek es komolyan . Mar lehetoseg nincs ugyerzem

tenyleg egyedul vagyok senkim nincs. Nem is akarok mar senkit :((

eleg volt

2017. ápr. 29. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Mostani párodtol távoz ha ver. De ne légy öngyilkos. A szüleid a múltban biztos nem szándékosan csinálták. Kérdez rá. És ismét irom. Ne legyél öngyilkos, az élet szép. Ha elhagyod a múlt minden séredelmét és aki ver elhagyod vagy megbeszéles vele hogy igy nem jó és esély adsz önmagadnak akkor te is meglátod.
2017. ápr. 29. 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Találd meg azokat az embereket, akikre számíthatsz. Hidd el sok ilyen lesz, csak még nem találtál rájuk. Meg ne forduljon a fejedben, hogy ártasz magadnak, főleg mások bűnei miatt. Kezdj el rendszeresen sportolni, az nagyon sokat segít.
2017. ápr. 30. 04:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Hagyd abba azt, hogy áldozatnak gondolod magad.

Próbáld ki.

Állj úgy a dolgokhoz, hogy: "minden rossz az életemben csakis az én művem, én okozom!"

Játssz el ezzel egy ideig, biztosan változás fogja követni, méghozzá pozitív.

2017. ápr. 30. 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:
En veled vagyok kislany!
2017. máj. 4. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!