Hogyan legyek boldog magammal, avagy a magány legyőzése? :D
Jelenleg nagyon elvagyok keseredve. Igyekszem összeszedni magam, de sajnos valahogy mindig visszajutok a mélypontra.
Pár hónapja véget ért egy hosszabb párkapcsolatom, amit én akartam így, mert hiszem (hittem?) abban, hogy lehetek igazán boldog. Hogy van valaki, akivel igazán boldog tudok lenni. Remélem ez így is van, illetve így lesz... :)
Csak valahogy szörnyen nehéz ez az időszak. A barátaim messze vannak, és amúgy is nehezen barátkozó vagyok. Magányos vagyok.
Próbálok lelkileg magamra koncentrálni, mert azt hiszem míg nem leszek békében magammal, addig nem igen lesz jobb a helyzetem... de ez nagyon nehéz.
Mindig jobban vagyok, aztán egyszer csak paff... és szörnyen rosszul leszek.
En is igy voltam nagyon sokaig, en nem voltam megelegedve onmagammal.
Jottek azok a napok, amikor instan bekovettem nagyon sok olyan oldalt, amelyek kozzetettek mindig olyan kepeket, hogy hogyan fogadjam el onmagam. Mindenegyes nap neztem ezeket a kepeket ,motivaltam magam altaluk, volt egy fuzetem abba irtam bele ezeket a motivacios idezeteket, mindenegyes nap megneztem oket . Es belattam, ha megyek valahova es szorongok, soha nem lesz jobb a helyzetem. Erre a fuzetre gondoltam. Mind hiaba irtam akkor? Nem!!! Elkezdtem magabiztosabb lenni, es a fuzetemben is kitudtam pipalni minden motivacios idezetet, amiket evek ota irtam bele. Tegyel magadert, az erdekeidert ,ne szamitson mas velemenye mert az nem a te velemenyed ,ne erdekeljen mas problemad mert az se a tied ,csak legy onmagad ,sugarozzon beloled a boldogsag . 1-2 oldal ,amelyek segithetnek neked. Instagram : @sikerehes @sikerkovacs @sikereselet @siker.club @joker_gondolatai
Sok sikert ! Te formalod a sajat eleted. Csak Te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!