Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi baj van velem?

Mi baj van velem?

Figyelt kérdés

Szeretnék mesélni egy kicsit az életemről!

Mindig is azt mondták a hátam mögött ,hogy furcsa vagyok.

Egészen kicsi koromtól kezdve ,akkor sem értettem és most sem értem ,hogy miért.

5.-osztályba már annyira ki voltam közösítve ,hogy át kellett mennem egy másik suliba.

Most 8.-osztályos vagyok. Van egy legjobb barátnőm Andika ,róla azt hittem ,hogy csak ki használ pedig ezt már tudom ,hogy nem így van. A másik iskolámba ott is volt egy legjobb barátnőm ,de már nem akar barátkozni pedig 10év az 10év...Na mindegy nem is ez a fontos hanem azt mondják rólam néhány osztálytársam ,hogy bunkó vagyok és én ezt nem is értem köszönök mindenkinek segítek a módomban áll. De ez ritkán szokót érdekelni. Ha megyek az útszán a lányok le néznek a fiúk hát az nem fontos. Sokszor érzem magam egyedül és ez már néha ijesztő túlzottan egyedül vagyok. Azt sem értem ,hogy én 15éves vagyok lány és a velem egykorúakat nem értem meg őket ,mintha kínaiul beszélnének hozzám persze hozzá tudok szólni ,de nem értik a logikámat. Az ilyen 16.-tól felfele simán el tudok velük beszélgetni. És nem ,nem gondolnak szerintem csúnyának.Hogyan tudnák barátokat szerezni? De igazából 1000+1000 évig tudnák írni. Mindenkinek kíváncsi vagyok a véleményére. Köszönöm ,hogy végig olvastad!

2017. ápr. 5. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Hasonló. Nem tudom, mi van a mai 13-16 évesekkel, de elég nehéz velük barátkozni. A logika pedig messze áll tőlük. Nekem sincs sok barátom, 2-3, meg néhány idősebb.
2017. ápr. 5. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Akkor írj 1000+1000 évig. :D

Figyelj. Engem is kiközösítettek általánosban, viszont 10.-től kezdve már tagja vagyok az egésznek. Úgyis elmész onnan, lassan vége. Ne vedd magadra, de abban a korosztályban az a bunkó, aki nem az. Legalább is ő szerintük. Ha nem vagy csúnya, az csak plusz pont. ^^

Mellesleg az sem mindegy, hogy milyen lányok néznek le. Ha a tépett nadrágos, mézes-mázas arcú félék, akkor engedd el egész nyugodtan. :P Lehet, hogy furcsa vagy, de ez egy jele lehet annak, hogy egyedi és az egyre ritkább. ;)

Az, hogy nem érted meg őket, valószínűleg változni fog idővel. Én is inkább az idősebbek felé veszem az irányt, de ott sem mindig akadni olyanba, aki úgy is tesz, mint aki idősebb. A másik véglet meg a korosztályban is van olyan, akivel sok mindent lehet. Egy barátnő szerintem elég. Előbb-utóbb jön több is. :)

Amúgy a fiúk miért nem fontosak ? :D

2017. ápr. 5. 21:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Az is lehet,hogy irígyek rád..Vagy az ilyen emberek tényleg nem néznek magukba,csak másokat tudnak leszólni,lehordani mindennek..Undormányos egy világban élünk...Szerintem ha 1 legjobb barátnőd van,az bőven elég..Inkább 1 igaz barát,mint 20 kétszínű :)
2017. ápr. 8. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!