Ha törlöm magam facebookról elvágom magam a külvilágtól?
Figyelt kérdés
Facebook,magány,elérhetetlenség.2017. márc. 23. 17:14
3/12 anonim válasza:
Régen sem volt, ez igaz, de mivel nem volt, így nem is lógott rajta tulajdonképpen mindenki. Most viszont van... Szóval igen, elvágnád magad.
5/12 anonim válasza:
Nem. Ugyanis a Facebook az interneten van. A külvilág meg odakint van. Tehát épp akkor vágod el magad a külvilágtól, ha bezárkózol a lakásodba és egész nap csak a Facebookon lógsz. Ha kikapcsolod a számítógéped, és kimész az utcára, máris a külvilág része vagy! Oda mész, azt csinálsz, azzal beszélsz, akivel csak akarsz! Ne a virtuális valóságban próbálj meg barátkozni meg élni, hanem az igazi valóságban!
6/12 anonim válasza:
Töröld inkább jobban jársz. Undorito egy hely. Pfuj utalom.
7/12 kibipunk válasza:
Az előző a szívemből szólt.Nem hogy elvágod,azzal nyitod meg!(nekem sincs):)
8/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy használtad.
Én nem törölném magam, hiányozna, szerintem nagyon jó dolog.
9/12 anonim válasza:
Az attól függ mire használod. Én nekem van pár rokonom akikhez ritkán tudok eljárni, mert messze vannak, így viszont elérem őket rendszeresen.
Baromságokat lájkolgatni arra viszont tök felesleges.
10/12 anonim válasza:
Nemhogy elvágod magad a külvilágtól, de még a létezésed is törlöd a világból. Senki sem fog emlékezni rád, senki sem fogja tudni, hogy valaha is léteztél, sőt még azok a dolgok is eltűnnek amiket esetleg te készítettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!