Hol találhatnék olyan nőket akik rondának tartják magukat es eletkeptelennek is?
Figyelt kérdés
Minden bajra van orvossag szerintem.Beszelgetni szeretnek ilyenekkel!2017. márc. 12. 22:10
21/39 A kérdező kommentje:
Nincs munkaja es nem is tud szerezni.Akinek nincs senkije,akit mindig bantanak...
2017. márc. 13. 06:33
22/39 anonim válasza:
Jézus isten, te kajakra ki akarod használni ezeket a roncs embereket.
23/39 anonim válasza:
Nekem van munkám, viszont a többi igaz rám. Ronda vagyok és nincs senkim. De mégis miért akarsz ilyen nőkkel beszélgetni? Ez valami fura fétis nálad? :D
24/39 anonim válasza:
itt csak ilyen hulladékokat találsz,ha neked ez oké :D
25/39 anonim válasza:
Nekem inkább úgy tűnik a nagy segítő szándékod mögött inkább az van hogy a saját önbizalmad akarok növelni azáltal, hogy nálad szerencsétlenebb helyzetben lévő nőket keresel.
26/39 anonim válasza:
Hasonló lány vagyok, csak van munkám és életem is. Kíváncsi vagyok miben és milyen móddal segítenél rajtam :D
29/39 A kérdező kommentje:
Semmilyen hatso szandekom nincs...Talan 1 megis van.Az ilyen lanyokkal eddig mindig jol el voltam.Van bennuk valami olyan amit mas nokben nem talaltam meg.
ma 15:03 Hat annyit elmondanek,hogy nem vagy te csunya csak be beszeled magadnak!:)) Segitettem?
ma 07:24 Ez valami fura fétis nálad?---Hat nem hiszem :D Ja es nem vagy ronda!!
2017. márc. 13. 18:51
30/39 A kérdező kommentje:
ma 18:41 Mondta valaki rad valaha,hogy ronda vagy szemelyesen?
2017. márc. 13. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!