Hol találhatnék olyan nőket akik rondának tartják magukat es eletkeptelennek is?
Benne van a leirasban.Beszelgetni!
Viszont nem lenne nagy dolog valakit eltartani.Evek ota leteszem a penzt.De csak egy olyat aki megerdemli.
Nem is ertem az olyan embereket,parokat akik honaprol honapra tengodnek!Egyik fizetestol a masikig.
Ej ej :D Miket gondoltok ti itt rollam!
Csak segiteni akarok!
Leallitottam 2 pedofilt itt a neten.Egyszer probaltam egy hajlektAlan csajnak segiteni(nem sikerult,de lehet kamus volt)....A csunyaknak probalok onbizalmat adni.Egyszeruen nem ertem,hogy miert mondjak sokan magukrol,hogy azok amikor nem is...
Mert amikor valaki csúnyának érzi magát, akkor neki az az igazság. Azzal, hogy kétségbe vonod a szavát, csak még inkább rontasz a helyzeten.
Hidd el nekem, tudom. Bár én tudom, mi a csúfságom oka, de ezt nem lehet akkor sem annyival lerendezni, hogy á, dehogy.
És sok ilyen férfi is van. Nekik is elkél a segítség.
ma 22:50 Nem hinnem,hogy csak jobban lehuznam oket.
En se vagyok valami szep.Megis volt kapcsolatom...Hogyan megis? En sem tudom ra a valaszt :D Persze a pasiknak is elkellene a segitseg.Talan jon 1 hozzam hasonlo gondolkodasu lamy egyszer.
Miért gondoljuk,hogy csak csajozni akarsz?
Mert kiemelted,hogy ilyen nőket keressel.Ez nem segítökészség,hanem lelkisérült embereket akarsz kihasználni vagy manipulálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!