Mitol vagy miert van ez az erzes?
Gondolom ha van benned egy pohár vagy doboz sör akkor nincs semmi probléma mert ellazít :)
Ez sajna generalizált szorongás amit minél előbb jobb kezelni mert elég durván el tud uralkodni az emberen :S
Enyhe szociális fóbia.
Ha a közeljövőben felkeresel egy pszichológust pár beszélgetésre, az valószínűleg nagyon sokat fog tudni segíteni.
Értem :)
Azt írtad külföldön laksz, nem tudom ott hogyan van a pszichiátria...
a nyugtatók nagyon olcsók és kezdetnek kis mennyiség kipróbálása javasolt 1-2 hétig.
vagy vehetsz gyógynövényes készítményt is.
Az is hatásos csak az nem éppen olcsó.
Bármilyen macskagyökér kivonatot tartalmazó kapszula esetleg ha van mellette komló az sokat segít.
Nem tudom melyik országban vagy de ha bemész egy patikába és megkérdezed hogy melyik a legjobb akkor biztos ajánlanak valamit.
Nem kell marokszámra beszedni a nyugtatót, és nem kell elhinni mindent amit mondanak róla :D
Persze durva függőséget tud okozni ha az ember marokszámra eszi.
Én most rivotrilt kezdtem el szedni 0.5mg-os reggel egy fél meg délután egy fél.
Kellemesen ellazít.
Mondjuk nekem szorongás miatt kell.
Előtte minden hülyeségen járt az agyam, most kellemesen lezsibbaszt és elvagyok.
Persze majd ha jön a tavasz és lesz mit tenni akkor lesz igazán jó mert totálisan le tudom majd magam foglalni.
Nekem is így kezdődtek a dolgok, hogy állok a boltban és elkezdem magamnak bebeszélni, hogy biztos mindenki engem néz mert 196 magas vagyok....
Aztán beparáztam, levert a víz stb.
Van aki le tudja győzni a dolgot de nekem sajna nem ment :)
Egy ideig szenvedtem vele.
Próbáltam olyan időpontban boltba menni, hogy ne legyenek sokan és akkor is gyorsan körbeszaladtam a boltban hogy hamar a kasszához jussak.
Vagy volt olyan, hogy láttam sokan vannak és inkább be sem mentem :)
Szóval muszáj voltam elmenni pszichiátriára mert vagy gyógyszert szedek vagy szarul leszek.
mondanom sem kell, hogy a pszichiátrián is majdnem szarul lettem :D
felmentem az emeletre és tömve volt emberekkel, nem oda vártak csak alig volt hely és fülledt meleg volt...
na ott azonnal leizzadtam, erős szívdobogás, minden porcikám azt sugallta, hogy húzzak onnan a francba :D
lementem vissza a kocsiba, beültem 2 percre, ittam 2 korty vizet aztán erőt vettem magamon és visszamentem
pont akkor jött ki az orvos hogy már keresett így megúsztam az emberek közötti várakozást.
bent már kevésbé voltam szarul de azért remegtem mint állat meg izzadta a tenyerem nagyon :)
5-10 perc mire végeztünk már jobban lettem aztán hazavezettem mint állat :D
remélem segíteni fognak a gyógyszerek, antidepresszánst is kaptam de annak csak 1-2 hónap múlva alakul ki a hatása.
a nyugtatónak pár perc.
élesben még nem teszteltem de majd valamelyik nap elmegyek valamerre és kipróbálom mit tud a rivo :)
Azt kétlem :)
Rivotril-hoz még felírják az adataidat is.
Növényi cuccokat természetesen vehetsz vény nélkül, kezdésnek megpróbálhatod azt hátha jól hat.
Régebben volt már amikor "beütött" nekem a macskagyökér kapszula :D bekaptam 2-3 darabot mert mentem orvoshoz és hazafele vezetés közben hirtelen rohadt jó érzés és kedv kapott el :D
Van egy könyv Kerner Tibor: Sziklaszilárd Önbecsülés.
Olvasd el, segíteni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!