Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mitol vagy miert van ez az erzes?

Mitol vagy miert van ez az erzes?

Figyelt kérdés
18eves vagyok regebben sokat setaltam egyedul napkozben es imadtam is,de ugy 1eve nem nagyon megyek,meg a boltba is felek menni mert van egy olyan idiota felelmem hogy megyek az utcan es mindenki engem nez(kozben lehet hogy le se szarnak de ertitek) szamomra nagyon rossz ez mert regen szerettem setalni most viszont van ez a felelem. Tudni kell hogy 11eves korom ota kulfoldon lakok,masfel eve kulon koltoztem a parommal,o dolgozik igy mikor elvegzem az itthoni dolgokat van eleg idom es kedvem is a setahoz de iszonyu mikor megyek a boltba pl (3percre van) atkell menni az uton a kocsikbal es felek hogy mindenki csak nez,zavarban erzem magam nemtudom hova nezzek hova tegyem a kezem.altalaban cigizni szoktam az uton es azzal is probalom elterelni a figyelmem de felek.Mitol lehet ez?kerlek ertelmes valaszokat mert ez nekem fontos.
2017. márc. 5. 18:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Gondolom ha van benned egy pohár vagy doboz sör akkor nincs semmi probléma mert ellazít :)

Ez sajna generalizált szorongás amit minél előbb jobb kezelni mert elég durván el tud uralkodni az emberen :S

2017. márc. 5. 18:10
 2/10 anonim ***** válasza:

Enyhe szociális fóbia.

Ha a közeljövőben felkeresel egy pszichológust pár beszélgetésre, az valószínűleg nagyon sokat fog tudni segíteni.

2017. márc. 5. 18:17
 3/10 A kérdező kommentje:
komolyan lehet ebbol nagyobb bajom? Mert peldaul nem felek baratkozni tarsalogni de igaz csak egy magyar ismerosom (legjobb baratom) van itt kint masokat nem ismerek magyarokat csak gorogoket oroszokat meg romanokat.az ismeroseimmel nem felek beszelrtni meg elmenni mellettuk meg ha munka interjura megyek akkor sem mindig ..amikor a varosba megyek akkor is ez van neha(eleg sokszor) felek..vannak olyan utcak ahol sok a kocsi meg az emberek es ott nagyon rosszul erzem magam,ellenben ha sokan vamnak a buszon akkor nem mert beteszem a fulest.de ugyan ezt probaltam mikor indultam setalni,betettem a fulest..de az sem segit.pszihologusnak kell fizetni?mert nekem arra nincs penzem jelenleg munka nelkuli vagyok a parom penzet nem szivesen koltogetnem..
2017. márc. 5. 18:36
 4/10 A kérdező kommentje:
#1 nem iszom, egyszer 2eve karacsonykor rugtam be eloszor es utoljara is,azota meg nem iszom nem kivanom sot elegge rosszul erzem a szagatol is magam..
2017. márc. 5. 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Értem :)

Azt írtad külföldön laksz, nem tudom ott hogyan van a pszichiátria...

a nyugtatók nagyon olcsók és kezdetnek kis mennyiség kipróbálása javasolt 1-2 hétig.

vagy vehetsz gyógynövényes készítményt is.

Az is hatásos csak az nem éppen olcsó.

Bármilyen macskagyökér kivonatot tartalmazó kapszula esetleg ha van mellette komló az sokat segít.

Nem tudom melyik országban vagy de ha bemész egy patikába és megkérdezed hogy melyik a legjobb akkor biztos ajánlanak valamit.

2017. márc. 5. 18:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen de a nyugtato nem lenne tul eros erre? Egyebkent Cipruson lakom,szep hely.Mindig is imadtam maszkalni ide oda egyedul ..nem lehet hogy miota meghiztam +10kilo masfel ev alatt) azota lenne mert en ugy erzem sokan eliteloen neznek ram..emiatt is rosszul vagyok.probalom a dietakat kevesebbet eszek zero cukor..stb kondiba nem merek menni,meg ugye futni sem az utcakon sem seta mert akkor az megy a fejembe hogy uristen mindinki engem nez a disznot aki probal futni (163cm vagyok 65kg)
2017. márc. 5. 18:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem kell marokszámra beszedni a nyugtatót, és nem kell elhinni mindent amit mondanak róla :D

Persze durva függőséget tud okozni ha az ember marokszámra eszi.

Én most rivotrilt kezdtem el szedni 0.5mg-os reggel egy fél meg délután egy fél.

Kellemesen ellazít.

Mondjuk nekem szorongás miatt kell.

Előtte minden hülyeségen járt az agyam, most kellemesen lezsibbaszt és elvagyok.

Persze majd ha jön a tavasz és lesz mit tenni akkor lesz igazán jó mert totálisan le tudom majd magam foglalni.

Nekem is így kezdődtek a dolgok, hogy állok a boltban és elkezdem magamnak bebeszélni, hogy biztos mindenki engem néz mert 196 magas vagyok....

Aztán beparáztam, levert a víz stb.

Van aki le tudja győzni a dolgot de nekem sajna nem ment :)

Egy ideig szenvedtem vele.

Próbáltam olyan időpontban boltba menni, hogy ne legyenek sokan és akkor is gyorsan körbeszaladtam a boltban hogy hamar a kasszához jussak.

Vagy volt olyan, hogy láttam sokan vannak és inkább be sem mentem :)

Szóval muszáj voltam elmenni pszichiátriára mert vagy gyógyszert szedek vagy szarul leszek.

mondanom sem kell, hogy a pszichiátrián is majdnem szarul lettem :D

felmentem az emeletre és tömve volt emberekkel, nem oda vártak csak alig volt hely és fülledt meleg volt...

na ott azonnal leizzadtam, erős szívdobogás, minden porcikám azt sugallta, hogy húzzak onnan a francba :D

lementem vissza a kocsiba, beültem 2 percre, ittam 2 korty vizet aztán erőt vettem magamon és visszamentem

pont akkor jött ki az orvos hogy már keresett így megúsztam az emberek közötti várakozást.

bent már kevésbé voltam szarul de azért remegtem mint állat meg izzadta a tenyerem nagyon :)

5-10 perc mire végeztünk már jobban lettem aztán hazavezettem mint állat :D

remélem segíteni fognak a gyógyszerek, antidepresszánst is kaptam de annak csak 1-2 hónap múlva alakul ki a hatása.

a nyugtatónak pár perc.

élesben még nem teszteltem de majd valamelyik nap elmegyek valamerre és kipróbálom mit tud a rivo :)

2017. márc. 5. 19:04
 8/10 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszod,nekem ugyan ezek vannak,talan picit enyhebben. Nyugtatot kapok recept nelkul is?
2017. márc. 5. 19:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Azt kétlem :)

Rivotril-hoz még felírják az adataidat is.

Növényi cuccokat természetesen vehetsz vény nélkül, kezdésnek megpróbálhatod azt hátha jól hat.

Régebben volt már amikor "beütött" nekem a macskagyökér kapszula :D bekaptam 2-3 darabot mert mentem orvoshoz és hazafele vezetés közben hirtelen rohadt jó érzés és kedv kapott el :D

2017. márc. 5. 19:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Van egy könyv Kerner Tibor: Sziklaszilárd Önbecsülés.

Olvasd el, segíteni fog!

2017. márc. 12. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!