Közmunka = kényszermunka?
A következő leírásom kicsit összeesküvés-szagú lehet, csak egy felvetés, de én így érzem.
Jelenleg közmunkásként dolgozom. Már jó ideje. Nem igazán vesznek fel sehová sem. Egyszer sikerült elhelyezkednem a versenyszférában, de hamar újra közmunkán találtam magam. (Nem a rossz munkateljesítményem, vagy nagy szám miatt, (ami nincs.))
Ha egy céghez megyek állásinterjúra, -miközben közfoglalkoztatott vagyok-, vinni kell egy közvetítőlapot, amelyet a cég kitölt, lepecsétel. A közfoglalkoztatónak oda kell adni a papírt, és azzal igazolod a napodat. A foglaloztató felhívja a munkahelyet, lead nekik egy negatív jellemzést rólad, és hopp máris megmarad az emberük, aki után kapnak támogatást.
Ti hogy érzitek ezt?
Igen,a közmunka kényszermunka.Vsn aki erre csak most jön rà? Tűri a birka szolganép.Sőt,tapsolva bégetnek hozzá.
Csak a magyaral lehet megysinàlni,hogy segélyért túrja a szart.
#1 Ha nem vállalom el a közmunkát, akkor úgy veszik, hogy nem működtem együtt a munkaügyivel és minden támogatást megszűntetnek. Élnem meg kell...
#2 Sajnos nem írhatom le az anonymitás miatt. Felsőfokú...
Persze anonym maradnék, de nem beazonosíthatatlan. :)
De igen, szabival lehetne, csak kivetették az összes szabit velem, és évi 20-ból kell gazdálkodni. De igen, úgy működhet. Kivéve, ha felhívja a leendő cég őket, hogy refit kérjen...
Hogy érzem?
Okoskodik és mást hibáztat az aki annyira lúzer hogy a közmunka szánalmas világában tartják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!