Teljesen elment az életkedvem, kilátástalan a jövőm, mit tehetnék?
Mostanában egyre rosszabb kedvem van, folyamatosan itthon vagyok egyedül, semmit nem eszek, nem találkozok senkivel, nem is nagyon beszélgetek már emberekkel a szüleimen kívül akikkel váltok napi pár mondatot, nem járok iskolába mert lediplomáztam, de nincsen munkám sem mert képtelen vagyok bármit keresni. Egyszerűen szörnyen érzem magam, nincs erőm semmihez, nincsen senkim akivel bárhova mehetnék, szerintem semmiben nem vagyok jó, tényleg semmim és senkim nincsen, még annak se vagyok fontos aki annak mondott és most úgy érzem, hogy ott tartok, hogy nincsen értelme az életemnek. Hiszen, nincsen kiért éljek, nincs aki szeretne, aki velem akarna lenni és akinek hiányoznék.
Az elmúlt két évem egyre rosszabb és rosszabb, folyamatosan csak mélyebbre kerülök. Innen van kiút? Vagy van egyáltalán értelme a kiútnak? Bárki járt már meg hasonló utat?
22 éves vagyok, itt érjen is véget az életem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!