Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Teljesen elment az életkedvem,...

Teljesen elment az életkedvem, kilátástalan a jövőm, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre rosszabb kedvem van, folyamatosan itthon vagyok egyedül, semmit nem eszek, nem találkozok senkivel, nem is nagyon beszélgetek már emberekkel a szüleimen kívül akikkel váltok napi pár mondatot, nem járok iskolába mert lediplomáztam, de nincsen munkám sem mert képtelen vagyok bármit keresni. Egyszerűen szörnyen érzem magam, nincs erőm semmihez, nincsen senkim akivel bárhova mehetnék, szerintem semmiben nem vagyok jó, tényleg semmim és senkim nincsen, még annak se vagyok fontos aki annak mondott és most úgy érzem, hogy ott tartok, hogy nincsen értelme az életemnek. Hiszen, nincsen kiért éljek, nincs aki szeretne, aki velem akarna lenni és akinek hiányoznék.

Az elmúlt két évem egyre rosszabb és rosszabb, folyamatosan csak mélyebbre kerülök. Innen van kiút? Vagy van egyáltalán értelme a kiútnak? Bárki járt már meg hasonló utat?

22 éves vagyok, itt érjen is véget az életem?

2017. márc. 2. 11:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elszomorítani, mert te nem én vagyok, de! Én folyton az évek alatt hallgattam a tanácsokat, és magam is tudtam hogy változtatnom kell, mozduljak ki, kiránduljak, váltsak munkahelyet, országot. Megtettem, de sajnos a húszas éveim úgy telik el, hogy folyton csalódok, semmilyen élvezetet nem kapok az élettől, évek óta nincsenek barátaim, barátnőm, nem motivál semmi, és még mindig keresem önmagam, és azt hogyan mivel is szeretnék foglalkozni. Sosem vágytam többre, egy átlagos munkahelynél, ahova minimálisan is de szeretek bejárni, egy olyan barátnőt akivel rengeteget beszélgethetek, kirándulhatok, meg úgy egyáltalán együtt lehetek. Legyen egy hobbim amit szeretek csinálni, és kész. Kegyetlen hogy akárhogy tepertem ezt sem tudtam elérni. Most itt vagyok 28 évesen, 1 hónapja munkanélküli, szülőkkel élek, senkire nem tudok ráírni a neten, senkit se felhívni. Csak filmezek, netezek, olvasok, ha rászánom magam akkor elmegyek sétálni, futni. Őrjítő mindez, hogy semmilyen emberi kapcsolatokra egyszerűen már nem tudok szert tenni. És nem azért mert csúnya vagy egy őrült hibás ember lennék. Nem tudom rá a választ. Siralmas, őrjítő, de nem tudom hogyan lehetne ebből kikászálódni. Mintha nekem ez jutott volna, ezt kell elviselnem az életbe, a magány, holott mindennél jobban vágyom arra hogy ebből a nyomorúságból valahogy kilépjek. Korábban el nem tudtam képzelni mi vezeti az embereket az öngyilkossághoz, most már teljesen megértem.
2017. márc. 3. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!