Szerintetek ha egy cég kevés fizut adna, vagy nem is akar nagyon fizetni annak lehet az a magyarázata hogy "velük is szemétkednek"? Többit alább.
Csak ugye lezárunk egy hónapot, eljön az új hónap.
Mindenki várja a fizetést, a mezei alkalmazott is, és látom mindenkin hogy vágja a fejeket, földet nézik ha jönnek mennek, húzza mindenki a száját, gödör a hangulat.
Tartom a markom, nem lógtam, minden nap megjelentem, feladatok kész vannak, erre csak húzza a száját minden vezető.
A kérdés az volt lehet más cégek akikkel a mi cégünk kapcsolatban van az is szemétkedik?
Pl egy építőiparban, amiről annyi rosszat hallani, hogy van vállalkozó akit nem fizetnek ki, azt visszabontja az épületet amit épített, mert senki nem fizeti ki a másikat?
Mi lesz ennek a vége?
Ez a cég egy nagy 0! Sose dolgoznék olyan helyen ahol a főnök is szinte napról napra él. Vagy így spórol vagy nem fizettek neki.
Viszont ha ennyire nincs pénz akkor bármikor becsődölhet. Anno családi vállalkozásban dolgoztam. Apám volt a főnök. Mindenkinek minimálbér alatt fizetett. Naponta ezt hallgattam: Nincs pénz, bezárom a helyet blabla. Idegesítő volt. Otthagytam. Ja és mindig volt pénze. Akkor is ha ő neki nem fizettek. Spúr volt nagyon.
Jó de én azt mondom az ember persze lelép az ilyen helyről, csak szerintem ez annak a tipikus esete hogy mindenki a másikat szivatja az ilyen melóhelyen.
Persze a tulajokat is beperli mindenki jobbról balról, a tulajok bebeszélik maguknak hogy mindenki sumákol, "támasztja a pultot csak", lehetetlen az egész.
És ilyenkor jön az, hogy kinek kellene "rendet tenni".
Mindenki a másikra mutogat, egyik balra, másik jobbra a vége.
Kamu.
Úristen én hányszor hallgattam a főnökök sirámait, hogy jaj de rosszul megy nekik, aztán valahogy mégis jutott nekik pénzecske új-zélandi nyaralásra, 30 milliós autóra...miközben nekem kiporciózták a havi 70ezret!
A multikat szidják állandóan, de a kisebb cégeknél, "családi vállalkozásoknál" ugyanúgy bánnak az alkalmazottakkal.
Ne dőlj be nekik, a k-rva szájukat!
Mondjuk ezt én is megfigyeltem.
1. cég, ahol ez volt, de otthagytam: tulaj: évente új A6-os, szalonból, full extra, mindig a legújabb típus.
2. cég: 1. tulaj: A7 Sportback,
2. tulaj: Volkswagen Touareg.
hi-hi, szóval nem opel corsa, vagy opel mokka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!