Hogyan kezdjek neki?
Hát ez egy jó kérdés. Én is ugyanezzel a problémával küzdök. De esetleg próbálkozhatsz neten, facebook csoportokban ahol vannak hasonló érdeklődésű emberek mint Te. Vagy akár itt is lehet beszélgetni emberekkel, bár utóbbihoz sok reményt nem táplálnék. :D
Esetlegj járj el valahova, valamit csoport, szakkör, sportfoglalkozás vagy ilyesmi. :D
21 éves koromig nem voltak barátaim, csak ismerősök. Kondiba is csak köszöntünk egymásnak az ott lévőkkel és ennyi.
Mivel átgondoltam mi az ami érdekel és mi szükséges hozzá így elkezdtem hobbi által kialakítani ismeretségeket, hisz a barátsághoz idő kell és arra alkalmas ember.
Engem érdekelnek az autók/motorok így pénzügyileg is jelenleg ott tartok hogy jut a hóbortra, ami vonzza az érdeklődőt.
Nyaranta vagy legalábbis az első tavasz beköszöntével már elhívjuk egymást gurulni a szerpentinekre, szóval nálam ez így működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!