Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ki érzi magát egyedül, magányo...

Ki érzi magát egyedül, magányosan? 25/f

Figyelt kérdés

2017. febr. 11. 18:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%

Én is..

Igazi barátaim nem nagyon vannak, akiket annak hittem cserben hagytak és leszartak. Annyira tanácstalan vagyok csak sodródom az árral és nem látom a végét.

19/F

2017. febr. 11. 21:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is :( egy barátom, ahverjaim sincsenek. 24/f
2017. febr. 11. 23:20
 13/15 anonim válasza:

Sziasztok!

Facebookon csináltam egy csoportot "Magányos Farkasok" nyugodtan csatlakozhatok.

2017. febr. 12. 10:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Érdekes mennyi hasonló ember van, én is magányos vagyok, sokat költöztem gyerekkoromban, így ha be is kerültem egy társaságba, költözés után minden kezdődött előlről. Most ott tartok, hogy 23 évesen nincs senkim a családon kívül, már megszoktam és csak ritkán zavar. Megtanultam elnyomni. Az sem véleten, hogy nem alakítok ki kapcsolatokat mert már ránézésre elutasítom az embereket mert a legtöbb más mint én. Én egyszerűen nem szeretek beszélgetni egy vezethető, birka emberrel de egy olyannal sem aki annyira okosnak képzeli magát, hogy képtelen elfogadni más véleményét. Kevés ember van akivel egy hullámhosszon voltam életem során, ők általában az én hibám miatt fordultak el tőlem. Szóval nem vagy egyedül a problémáddal!
2017. febr. 12. 15:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem is írhat bárki. :)

16, lány.

2017. febr. 20. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!