Más is nehezen talál igaz őszinte barátokat?
Szóval igaz barátokat szeretnél úgy, hogy te magad képtelen vagy igaz barátként viselkedni (= hanyagolod őket, ha párkapcsolatban vagy). Ez aranyos :)
Nem könnyű valóban igaz, lojális barátokat szerezni, de nem lehetetlen, viszont annak mindig kétoldalúnak kell lennie, és nem csak akkor, amikor épp nincs pasid és unatkozol egyedül. Egy próbát tehetsz, lehet, hogy a régi barátaid megbocsátanának neked, ha megkeresnéd őket. Különben pedig folytasd az ismerkedést és reméld, hogy valakivel ki tud alakulni idővel egy mélyebb barátság.
Aki keres az talál:)
Bár ènis igyekszem ismerkedni/barátkozni,hátha összejön valami^^
23/L
Nehéz. Főleg felnőtt korban. De erre vannak egyes klubtevékenységek, csoportos találkozók (ilyen olyan érdeklődési körben), sportpályák, stb.
Eleinte vonakodtam az ilyen dolgoktól, de utólag rájöttem hogy jó hülye voltam. Mivel olyan helyre mész, ami érdekel, az nagy poén lenne ha a másik embert nem érdekelné. Közös téma = beszélgetés = potenciális új kapcsolatok.
Bulizóhelyeken kár keresni. Tiszta felesleg, azok nem arra vannak.
Szia Kedves Kérdező!
Átérzem a helyzeted, majdnem 5 évig voltam együtt a párommal, aki miatt Bpre költöztem. Nagyon kisajátító volt, amikor elváltak útjaink rájöttem, hogy mennyire egymásra hagyatkoztunk és építkeztünk. Azóta sikerült néhány barátot szerezni és jobban megnyílni, de ez egy lassú folyamat, légy türelmes magaddal. sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!