Érdemes lenne megvárnom a természetes halált az öngyilkosság helyett?
Figyelt kérdés
Az életem szar. Szokásos problémák, amikről ennek a kategóriának a kérdései szólnak, nem is írom le...
Arra gondoltam, hogy mivel képtelen vagyok öngyilkosságot elkövetni, ezért kivárnám az életem végét. És az, hogy mennyire rossz most, nem érdekel, csinálok tovább mindent, sőt sokkal jobban, mint eddig, hiszen nincs következménye, úgyis meghalok majd előbb-utóbb.
És az egyetlenegy reményem az lesz: úgy is meghalok majd, már csak 60 év, és ennyi. Ez nekem elég inspiráció.
20/F
2017. jan. 20. 16:18
11/12 g522 válasza:
A magány miatt akarsz meghalni, vagy egyszerűen értelmetlen, céltalan az élet a gondoktól függetlenül is?
12/12 Ay carramba! válasza:
Ha én akarnék öngyilkos lenni, akkor inkább valami gyorsat választanék, nem pedig olyant amikor szenvedek, így javaslom ezt neked is. (Jó kis javaslat,... öngyilkossághoz... Te jó ég! Miket írok én?! Na mindegy.). Szóval semmiképpen se a természetes halált válaszd, ha végre akarod hajtani ezt a jól átgondolt, és egyedüliként létező műveletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!