Nagyon magányos vagyok! Nincsennek barátaim egy barátnő meg csak álom marad! Semmi szociális életem sincsen! Szinte csak dolgozni járok el! Mit tehetnék? Olyan mintha felesleges ember lennék! F
Sokat olvasgatom a gyakorit, próbálom hasonló helyzetekben lévő embereknek írt tanácsokat megfogadni.
Korábban munkába temetkeztem, hobbi, sportolás stb. De most nincs munkám, a hobbim nem érdekel többé. Sportolás gyanánt kerékpározni szoktam, ha jobb idő lesz, akkor azért majd elkezdem ismét.
De valahogy szegény Kérdezőnek is segíteni kellene, eredetileg Róla szól a kérdés, csak nem jut eszembe semmi.
22-es. Nehogy a 22-es csapdájába ess! :))
Jövöre 40 éves leszel. Nézd a dolog jó oldalát,ha elolvad a jég,kivirulnak a fákon a rügyek,te már 40 évesen bátran foghatod a pumpát a kezedbe és ha újabb tipusú bringád van,bátran fújhatsz bele kb 4 bár nyomású levegőt! :)))
Ezért már megérte megszületni!:) Nem igaz?
Jómagam sem dicsekedhetek,társas kapcsolatok terén,de most úgy látom a kérdező sem és még sokan mások ebben az országban. Sok magányos ember van.
A lényeg az egészség,ha ez megvan kell mellé szerezni egy láthatósági mellényt is, mert lakott területen kívül a rendőr meg is büntethet ennek hiányában kerékpáron!
(már nem kerékpáros rendőr,hanem ha az állampolgár megy kerékpárral). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!