Nagyon magányos vagyok! Nincsennek barátaim egy barátnő meg csak álom marad! Semmi szociális életem sincsen! Szinte csak dolgozni járok el! Mit tehetnék? Olyan mintha felesleges ember lennék! F
Figyelt kérdés
2017. jan. 18. 18:35
11/23 anonim válasza:
mi ez vmi kisvallallkozas??? mit dolgozol??
12/23 A kérdező kommentje:
Családi vállalkozás!Bútorbolt
2017. jan. 18. 20:50
13/23 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kezd el elfogadni hogy ez már így marad.
Akinek eddig sem sikerült később sem fog. (Társaság)
Ha elfogadod hogy magányos maradsz könnyebb lesz.
Mármint nem lesz jó érzés,de meg lehet szokni.
Én is már ott tartok ebben hogy nem érzek már semmit. 17/f
14/23 anonim válasza:
Kérdező! Hány éves vagy és mik a paramétereid? kg, cm? Utána adhatok tanácsokat.
15/23 anonim válasza:
Mint írtad ,hogy bútorboltba dolgozol ott is van lehetőség beszélgetni ,ismerkedni.
16/23 anonim válasza:
adj halat a joistenek hogy van csaladi vallallkozasotok es engedik hogy ott dolgozz, ha masnak kene dolgoznod vagy kuli munkat kene vegezned abban tonkremennel s nem ez lenne a legnagyobb problemad amit ide leirtal szval tok szerencses vagy igazabol, masoknak sokkal rosszabb pl nekem is.
17/23 anonim válasza:
A 16-os jól mondja. Tedd össze a két kezed, hogy ilyen szerencsés vagy a munkát illetően. Nem elég, hogy nekem sincs társasági életem, még egy szar munkahelyre is kell járnom emellett...
18/23 anonim válasza:
Ugyanazok a paramétereim, mint a Kérdezőnek és az előttem Válaszolónak, egyet kivéve, hogy jelenleg munkám sincs. Senkinek nem kívánom ezt, még ellenségemnek sem, ha lennének.
39F
19/23 anonim válasza:
18-nak. Mit nem kívánsz pontosan senkinek? Miért?
20/23 anonim válasza:
Előttem válaszolónak: azt nem kívánom senkinek, hogy ne legyen barátja, barátnője, munkája, mert azt nagyon nehéz megélni. Egy jó darabig én is azt hittem, hogy kiválóan tudom kezelni a magányt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!