Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Veresegyház, Gödöllő környékén...

Veresegyház, Gödöllő környékén hova lehet/érdemes eljárni?

Figyelt kérdés

Amennyire tudom, itt csak általános meg középiskolák vannak közelben, huszonéveseket nem munkába indulva, rohanva ritkán látok, pedig jó lenne ismerkedni, baráti kört kialakítani.

Akik szintén erre élnek, van olyan hely ahová nem lenne ciki egyedül menni? Ha lehet, ne a medveparkot mondjátok, ahhoz amúgy is brutálisan hideg van még. :-)

2017. jan. 9. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy kocsmában megtalálsz minden korosztályt, a tizenévestől az idősekig.
2017. jan. 9. 18:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Na igen, de oda senki sem megy egyedül, hülyén venné ki magát szerintem. Plusz ez vaktában, általános hely, olyasmit kérdezek ami kimondottan Veres vagy annak vonzáskörzetében van.

Azért kösz a választ.

2017. jan. 9. 19:18
 3/6 Chopen ***** válasza:
Én néha tolom úgyis, aztán mindig találok valami társaságot.
2017. jan. 9. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
56%

Talalkozz a budapesti nobaratoddal gyakrabban!

N

2017. jan. 10. 00:55
 5/6 A kérdező kommentje:
#4-es, szerintem valakivel keversz, ez nagyon konkrétan hangzott.
2017. jan. 11. 01:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Te mennyi idős vagy és milyen nemű? Illetve milyen programok érdekelnének? (privátban is leírhatod, ha gondolod)
2018. febr. 1. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!