A gödöllői kollégiumok közül melyikbe érdemes jelentkezni elsőként?
Sziasztok!
SZIÉs vagyok. A G szerintem a legrosszabb koli. Onnan ahogy tudtam menekültem. Az összes koli a kampuszon van kivéve ez. A g a vasútállomáson van. Nincs felújítva. WC, konyha a folyosón van. Zuhany van a szobában, de nem egy luxus valami. 2 és 3 ágyas szobák vannak benne. Én kétágyasban voltam... A szobák nagyon kicsik.
C koli: A kampuszon van, 3 ágyas szobák. Nincs felújítva. Tipikusan a party koli. Nincs kamera, füstérzékelő, (kívülről a vakolat is le van verve. Előnye, hogy olcsó és mindig van ott élet.
Fürdő,wc, konyha a folyosón. Egy évet húztam ott le. Meg lehet szokni, de semmi pénzért nem mennék vissza oda.
B,A 2 ágyas: Gyakorlatilag egy kategória a kettő. A legjobb kolik szerintem. Felújított épületek, wc, zuhany van a szobában, van terasz (g-ben nincs, c-ben van). Nem a legolcsóbbak, de kulturáltak, a kampuszon vannak, nem esik ki a konnektor a falból, stb.. Jó kolik.
B,A 3 ágyas: u.a. csak 3 ággyal.
D4 ágyasak: azt hiszem a D új építésű és nem csak felújított. (de nincs különbség gyakorlatilag) 4 ágy, nincs terasz, zuhany, wc, konyha a szobában. Hátránya, hogy 4en vagytok összezárva.
D 2x2 ágy: két kis szoba mindkettőben 2 ágy. tartozik hozzá konyha, wc, zuhany. Terasz nincs. Kulturált, egész jó kis koli.
F szobák: Nem laktam még ott. Semmi extra igazából, wc, zuhany van, fördőt nem tudom. Terasz nincs.
E: 2 ágy, apartman szerűség. 2 ágy, konyhasarok, fürdő, wc. Nem könnyű bekerülni. Jók kis kolik, talán kicsit sötétek. Terasz nincs, de ezek földszinti szobák.
8x1 ágyas apartman: 8 kis szoba két emeleten (5+3). Mindegyikben egy ágy, egy szekrény, egy asztal. Több minden nem is fér be. Ehhez a nyolc szobához tartozik ec, fürdő, konyha. Legjobb kolik egy jó társaságnak, de drága kicsit.
Most így hirtelen ennyi. Ha van kérdés írjatok. Akár itt akár privátban.
By
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!