Azok akik a magányt pártolják, megmondjátok miért?
Figyelt kérdés
Alapjáraton az ember társasági lény, mégis szinte mindenki a környezetemben inkább él egyedül, akár magányosan, mint mással, akihez alkalmazkodniuk kellene. Én meg pont a másik véglet vagyok, nagyon szeretném ha lennének kapcsolataim (baráti kapcsolatok, szerelemről álmodni se merek) de egyszerűen mindenki megvan magának.
Hát én is úgy vagyok vele, hogy jobb lenne társaságban. De! Még mindig jobb egyedül, mint idiótákkal...:D
2017. jan. 5. 23:07
3/20 anonim válasza:
Nem kell ahhoz egyedül lenni hogy magányos legyél , társaságba is lehet annak lenni.
Nekem nincsenek barátaim.
Szerelmes vagyok és talán viszonzott is de most nem találkozhatunk. És talán már soha nem is fogunk. Jobb egyedül mint olyan emberekkel akik mellett ugyanúgy egyedül érzed magad.
Eddig is visszahúzódó voltam de most ezután a szerelmi csalódás után megjobban az leszek.
2017. jan. 5. 23:09
4/20 anonim válasza:
2-esnél a pont.
jó társaság > magány > szar társaság
2017. jan. 5. 23:09
5/20 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá...
2017. jan. 5. 23:14
6/20 anonim válasza:
mert mindig olyan társaságban voltam,ahol valahogy nem illettem közéjük,a családommal jól elvoltak,de ők meg megváltoztak rossz irányba,meg jobban kiismertem őket,més már nem érzem velük sem olyan jól magam,mint mondjuk gyerek és tini koromban
2017. jan. 5. 23:30
7/20 anonim válasza:
*elvoltam
2017. jan. 5. 23:31
8/20 anonim válasza:
Én barátokat szeretnék, de párkapcsolatot nem. Bogaras vagyok, meg tényleg, nem tudnék alkalmazkodni.
Kb egy női Sheldon vagyok a TBBT-ből. Nehéz lenne velem élni.
2017. jan. 5. 23:45
9/20 anonim válasza:
"A magányos ember sosincs egyedül"
Az egyik kedvenc filmem mottója.
2017. jan. 5. 23:47
10/20 anonim válasza:
Vanni azért vagyok mert megszülettem, erről nem én döntöttem és nem is volt beleszólásom. Hogy miért magányosan? Először is mert túlságosan körülményes nekem egy kapcsolat, túl sok munkát vesz igénybe és ehhez képest nagyon keveset kapok cserébe. A szex miatt már nagyon rég óta nem strapálom magam, ha élvezni akarok megoldom magamnak és így jobb is, mert teljes mértékben csak magamra kell koncentrálnom, nem kell más igényeit is kielégítenem ami nekem szintén erőbefektetésbe kerül. Ha még hiányzik is a szeretet, akkor sem éri meg, mert túl sok az amit adnom kell cserébe és rossz üzleteket nem szetetek kötni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!