Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Újabb magányos ev. Ki hogy...

Újabb magányos ev. Ki hogy fogja elviselni az egyedüllétet?

Figyelt kérdés

Persze akire ez vonatkozik.

17/f

2017. jan. 1. 00:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Fogd fel másképpen. Míg nincs melletted senki, fektesd az időt önmagad megismerésébe, és ki tudja, így talán még olyan társat is találsz, akire vágysz. Mellesleg semmi nem változott. Ez a nap is olyan, mint a tegnapi volt. Ennyi.

Sok sikert idén .:)

2017. jan. 1. 01:29
 12/20 anonim ***** válasza:
Kár előre búslakodni, ráadásul annyira fiatal vagy még, előtted az élet. Ha ésszerű és elérhető célokat tűzöl ki magad elé a nők terén, akkor sikered lesz. Nekem nagyon sok haverom van, aki még 30 éven túl is magányos és tudod mért? Mert irreális elvárásai vannak a nők terén. Mérd fel magad, milyen srác is vagy, külsőleg-belsőleg. Ha hasonlót keresel csak nőben, akkor van esélyed!
2017. jan. 1. 01:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Összejövök a sráccal, akit egyre jobban szeretek és már igazából félig-meddig együtt is vagyunk csak még nincs egészen kimondva.
2017. jan. 1. 04:54
 14/20 anonim ***** válasza:
65%

Néha jól,néha rosszul,ahogy eddig.

Ha lenne hasonló társaság Debrecen környékéről. ..

27f

2017. jan. 1. 11:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem adom fel, szerzek magam mellé való embereket, ismerkedek, folytatom a belső világom rendberakását. Ezt kezdtem el a 2016-os évben, és jelentem sikeresen, lett egy jóbarátom, ill valamennyi ismerősöm (való életből, és netről egyaránt). Csak egy elhatározás, kitartás, és szufla kérdése. 16f
2017. jan. 2. 16:10
 16/20 anonim ***** válasza:
Magamra költöm a pénzt, amit barátokra, barátnőre költenék.
2017. jan. 2. 17:37
 17/20 anonim ***** válasza:
a magány csak azt zavarja aki nincs rendben önmagával.. keress vmi hobbit és próbáld jól érezni magad.. ne függja társaságtól , párkapcsolattól azt csak akk tudod igazán élvezni ha am jól elvagy magaddal is.
2017. jan. 3. 11:02
 18/20 A kérdező kommentje:

Hát...Eddig teljesen bejott amit mondtam.

Ugyan olyan maganyos vagyok.

2017. jan. 15. 10:56
 19/20 anonim ***** válasza:
nem fog a sült galamb szádba repülni ember..
2017. jan. 15. 11:07
 20/20 A kérdező kommentje:
Akkor úgy érzem ez örökre így marad.
2017. jan. 15. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!