Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért gondoljátok gyávaságnak...

Miért gondoljátok gyávaságnak az öngyilkosságot? Miért gondoljátok gyávának azt aki megteszi?

Figyelt kérdés

Ahogy rátalálok az ehhez hasonló kérdésekre szinte mindenhol feltűnik az hogy gyávaság. Most szeretném kideríteni hogy szerintetek miért is az :D Megjegyzem volt már egy kérdésem a témában

Ha érdekel a kérdés és a válaszok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__8..

2016. dec. 31. 20:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
24%

"Engem meg ugyanilyen alapon hadd ne érdekeljen egy gyáva önző féreg, aki menekül a problémái elől, miközben mások küzdenek."

Ráadásul saját magának is hazudik szegény szerencsétlenje, főleg, hogy őt is érdekli az az illető aki öngyilkos lesz. Max negatívan - de érdekli.

2017. jan. 1. 13:47
 22/25 A kérdező kommentje:
Nekem nem gond ha negatívan vélekedik :D Hisz ezért tettem fel a kérdést hogy kiderítsem hogy miért vélekednek negatívan az emberek. :) Amúgy meglepő azt hittem több negatív válaszoló lesz de tévedtem. Mindenesetre köszönöm mind a negatív mind a pozitív válaszokat ;)
2017. jan. 1. 13:52
 23/25 A kérdező kommentje:
Ja és jöhetnek még nyugodtan :D
2017. jan. 1. 13:52
 24/25 anonim ***** válasza:
47%
Engem is zavart mindig is, hogy azt mondták rá, hogy gyávaság. Akkor tegye meg az aki mondja...
2017. jan. 1. 22:17
 25/25 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nem gyávaság kicsit talán vakmerőség mert ha nem sikerül akkor nyomorék lesz belőle. De megértem őket teljesen hogyha valaki nagyon szarul van akkor a jóért kockáztat.Senki nem válaszhatja azt hogy meg akar születni vagy sem. Legalább azt válassza meg hogy mikor akar meghalni.
2017. jan. 2. 02:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!