Normális ha egyedül érzem magam?
A barátnőm bepasizott es kevesebbet fővállalkozók velem. Vannak meg barátnőm es nagy a család, de valahogy egyedül érzem magam. Ez normális enni idősen? Mit tegyek?
15/L
Én is így jártam, csak az én legjobb barátnőm teljesen kifordult magából. :(
Én is egyedül érzem magam emiatt úgyhogy szerintem normális. Remélem elmúlik. :)
14/L
Velem is hasonló van. Minden barátnőm bepasizott, vagy egyszerűen úgy érzem hogy nem szeretnek :/ Ez a legrosszabb egyébként, amikor úgy érzed magad egyedül hogy alapvetően emberek vesznek körül. (Legalábbis szerintem)
Na de kitartást neked kérdező, és minden más sorstársunknak is T-T Boldog karácsonyt mindenkinek
16/l
"barátnőm bepasizott"
nem kell ahozz 200-as IQ hogy valaki felfogja hogy természetesen élete párja az embernek fontosabb mint a barátnők vagy barátok. egy barátol vagy barátnőtöl soha nem fogod megkapni azt a fajta tiszta szeretettet és törödést amit egy társtól.és mindig is volt hogy ilyenkor hanyagolják az embert,te is igy tennél ez természetes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!