Mit tegyek, ha változtatni szeretnék, de nem tudok (bővebben lent)?
Jelenleg ilyen vagyok: zárkózott, félénk, önbizalom-hiányos, csendes személyiségem. Nem igazán járkáltam el haverokkal ide-oda, mivel nem voltak. Nem voltak még bulikba, nem volt barátnőm stb.
Nos ezen szeretnék változtatni. De mikor például barátkozom valakivel, vagy ismerkedek egy lánnyal, akkor ugye vannak a sztorizgatások, az ismerkedés azon része, amikor a múltunkból idézzünk fel dolgokat, hogy merre buliztunk, milyen helyeken voltunk, hol nyaraltunk, esetleg vannak -e közös ismerőseink, milyen piákat ittunk stb. Én ennél a résznél leblokkolok, mivel nekem nem volt ilyenekben részem. Vagy mondjam meg az igazat? Kitalálni meg nem tudok semmit, mert nem vagyok annyira kreatív, meg belekevernék a hazugságaimba. Ha meg az igazat mondom, hogy én egy semmirekellő vagyok, aki még a boltba sem mer elmenni, akkor gondolom elfordul tőlem... De ez nem is baj, de hát ez engem mégiscsak zavar.
21/F
Én szívesen ismerkedek új emberekkel. Ha gondolod dumáljunk aztán ha úgy adódik elmehetünk egy-két helyre. Persze ez furán hangzik egy ismeretlentől...
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!