Vannak itt olyanok akiknek nincs egy barátja sem, Teljsesen elzárkozva élnek a társadalomtól?
Figyelt kérdés
2016. dec. 10. 14:24
32/33 anonim válasza:
Nekem évek óta nincsenek,eldobtam egy lány miatt anno mindet,már bánom,de azóta nem megy a barátkozás.Kapcsolat meg évente egyszer van.de mindig ugyanaz a vége.Csak anyámékkal,vagy munkatársakkal tudok beszélni.. Vágyom persze a barátkozásra,ismerkedésre.. De kezdek beletörődni ebbe a magányos életbe.:/ 21/F
33/33 anonim válasza:
vannak barátaim, de eléggé felszínesek a kapcsolataim, főleg a lánybarátaimmal,(vagyis én úgy érzem), persze mi is hibásak vagyunk ebben, hogy nincsenek normális kapcsolataink, sőt, dehát nem megy a változás egyik pillanatról a másikra:D
nem lesz ez mindig remélhetőleg így neked sem, neked sem, és annak sem, aki ezt olvassa
én mindenkinek kívánom, hogy találjon legalább egy normális, barátnak nevezhető egyént, aki kimozdítja a négy fal közül, kihúzza ebből az érzésből:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!