El fog múlni ez az érzés?
Mostanában összeomlott minden körülöttem..
1es fel éve kint élek külföldön.jelenleg anyámmal.
Jobbak a körülmények mint voltak,de nem látszik nagyon hogy jól keresek.A hátra koltottuk a pénzt.nem is ez a lényeg.nem ez a baj..
A gyerekkori barátaim közül 1 maradt akivel tartom a kapcsolatot.a többiek egyszerűen kiszakadtak az életemből mióta kijottem..ez még mindig nagyon fáj..
A lányokkal már az előtt ugymondd hadilabon álltam..
Egyszerűen beleuntam hogy nem jartam sosem sikerrel.Mar ismerkedni sincs kedvem..Persze néha eljarok buliba..abban reménykedem,hogy majd besétál az életembe akire en varok..kitudja hogy ez csak igy megy-e..
A másik,hogy annyira bizonyítanék..de nemtudom hogyan..mit tegyek..senkinek érzem magam..úgy érzem hogy több van bennem mint egy unalmas hétköznapokat élő ember..De nemtudom mihez kezdjek az életemmel..
Egyszeruen annyira elment mindentől a kedvem.. Egész nap csak aludnék..
Tudom hogy fel kellene allnom,de nem birok..nem bírom magam összeszedni és továbblépni..
Még annyi,hogy ez a rész olyan felfoghatatlan..Hogy olyanok akikről nem is hittem volna le sem szarnak.. egyszerűen mintha nem is ismertuk volna egymást..
20/F
Kezdj el csinálni, bármit, ami egy kicsit is érdekel vagy foglalkoztat, és van egy kicsit építő jellege is. Bármilyen kis szinten, csak valahogy kezdd el. Hidd el, be fog indulni a gépezet.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!