Fiúk/Lányok, kinek a számára lenne szimpatikus az aki ilyen, ilyesmi zenéket hallgat?
Attól függ mit takar az "ilyesmi", mire is gondolsz vele konkrétan. Hogy MLP-ből van a vocal sampling, vagy hogy ilyen erősen vocal chop melody alapú az egész? Netán valami teljesen más volt az "ilyesmi" tárgya?
Én imádom az olyan zenéket amiben sok a vocal chop, bár ez a konkrét példa elég gyatra szerintem is. Talán 18 és 42mp között ami úgy elmegy, a második felének nagy része abszolút szörnyű.
De akár MLP-s is van ami (szerintem) jó pl: https://www.youtube.com/watch?v=2JsHgV3jOE8
Nekem sem annyira jön be ez a zene, de a kérdés az volt, hogy kinek lenne szimpatikus az, aki ilyen zenét hallgat, erre pedig ahogy nézem nem nagyon válaszolt senki. xD
Szóval én válaszolok: szerintem nem az határoz meg egy embert, hogy milyen zenét hallgat, szóval az összefüggést nem értem. Akinek azért nem vagy szimpatikus, mert ilyesmit hallgatsz, az egy idióta szerintem. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!