Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Fiúk/Lányok, kinek a számára...

Fiúk/Lányok, kinek a számára lenne szimpatikus az aki ilyen, ilyesmi zenéket hallgat?

2016. dec. 4. 16:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%
Nekem biztos nem!
2016. dec. 4. 17:07
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

Attól függ mit takar az "ilyesmi", mire is gondolsz vele konkrétan. Hogy MLP-ből van a vocal sampling, vagy hogy ilyen erősen vocal chop melody alapú az egész? Netán valami teljesen más volt az "ilyesmi" tárgya?

Én imádom az olyan zenéket amiben sok a vocal chop, bár ez a konkrét példa elég gyatra szerintem is. Talán 18 és 42mp között ami úgy elmegy, a második felének nagy része abszolút szörnyű.

De akár MLP-s is van ami (szerintem) jó pl: https://www.youtube.com/watch?v=2JsHgV3jOE8

https://www.youtube.com/watch?v=Le32gDtRX-w

2016. dec. 4. 17:26
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
Ez valami borzalmas. Azt gondolnám, hogy az illető agyilag zokni és könnyen befolyásolható, mert szereti ezt a szart is csak azért mert van valami köze ahhoz az ótvar rajzfilmhez.
2016. dec. 4. 17:43
 14/19 A kérdező kommentje:
Jó, elismerem, tényleg szörnyű, de nekem valamiért bejön :D Utolsó, az ilyesmi az ilyen MLP-s remixeket takar (igazából mindenféle kategóriában. És az ilyen zenéket én is imádom és amit küldtél az egyik kedvencem.
2016. dec. 4. 17:44
 15/19 A kérdező kommentje:
*utolsó előtti
2016. dec. 4. 18:07
 16/19 anonim ***** válasza:
93%

Nekem sem annyira jön be ez a zene, de a kérdés az volt, hogy kinek lenne szimpatikus az, aki ilyen zenét hallgat, erre pedig ahogy nézem nem nagyon válaszolt senki. xD

Szóval én válaszolok: szerintem nem az határoz meg egy embert, hogy milyen zenét hallgat, szóval az összefüggést nem értem. Akinek azért nem vagy szimpatikus, mert ilyesmit hallgatsz, az egy idióta szerintem. xD

2016. dec. 5. 13:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen az lemaradt, nekem sem feltétlen szempont hogy mit hallgat vagy mit nem. Bár én személy szerint még örülnék is ha ilyeneket hallgat, mivel magam is szeretek hasoló dolgokat hallgatni.
2016. dec. 5. 22:21
 18/19 anonim válasza:
Baranyai normális srác 18-21 eves lanyokkal ismerkedne.. 20/F
2016. dec. 8. 09:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez egy borzalmasan összerakott mashup, de maguk a számok, amik benne elhangzanak, önmagukban egész kellemesek. Inkább küldted volna őket külön, nem így reagálnák le az emberek :D
2016. dec. 28. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!